Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m4ncs

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idén befejeződött, szinte azonnal kultikussá váló sorozatnak egyelőre még nem született meg a méltó utóda, de azok, akik enyhíteni szeretnék elvonási tüneteiket, nem panaszkodhatnak: tele az online világ a Breaking Badhez kapcsolódó elemzésekkel, rajongói videókkal, de…..
A zombis The Walking Dead második évadának záróepizódjában volt egy lenyűgöző jelenet: az egyik halálos veszélyben forgó főhőst (éppen zombik igyekeztek megzabálni) egy köpenyes nő menti meg, kezében szamurájkard, mögötte láncra verve két kar nélküli zombi. Állat,…..
m4ncs 2012.05.25 14:56:30
@epeficam: bazze. Nyilván ez csak erős következtetés a háttérinformációalapján, de azért akkor is... Áh igazából nekem az anyámat, minek olvasok bele a spoilerezhető cikkek kommentjébe :(
Egy olvasónk küldött egy kérdést a Való Világ párbajaival kapcsolatban, mi meg készségesen közzétesszük, nehogy pusztába kiáltott szó legyen belőle. Kommentekben várjuk a megoldásokat.Üdv!A valóvilág szombat esti párbajával kapcsolatban akadt egy kínzó kérdésem, olvastam…..
A mellébeszélés ideje lejárt, az egyenes kieséses szakasz következik a németországi világbajnokságon. 16.15-kor Finnország–Csehország és Svédország–Dánia, 20.15-kor Oroszország–Kanada és Svájc–Németország negyeddöntők lesznek. A győztesek az…..
m4ncs 2010.05.20 18:43:49
@EA: nem a legjobb minőség, és már majdnem késő is, de jobb késöbb mint soha :)

www.ustream.tv/channel/iihf-world-championship-2010
Kovács hullafáradtan ért haza a melóból, ami persze nem volt újdonság, a zsinórgyárban nem lehetett csak úgy lazsálni, legalábbis a csarnokban nem. Bezzeg a titkárságon, ahol a neje egész nap a hevesen bókoló kereskedelmi igazgató arcába tolta a csöcseit, ott nem feszült meg…..
m4ncs 2010.05.19 00:04:30
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Péntektől több mint két héten át tart Németországban az A csoportos világbajnokság. A Sport Tv is készül, az 56-ból 18 mérkőzést élőben közvetít. Megírjuk a teljes tv-menetrendet, megmutatjuk a csatorna beharangozó anyagát is. Csoportmérkőzések: május 7., 20.15,…..
m4ncs 2010.05.03 22:34:06
A választási monstre tévézés után nézzen tévét, akinek hat anyja van, vagy aki a Garfieldot választotta a politikai tragikomédia helyett. Természetesen az ajánló az utóbbiaknak szól. Tehát nyolckor The Pacific - A hős alakulat (20:00 HBO), aztán Az Este (21:00 m1), minden este…..
m4ncs 2010.04.12 23:50:48
 Éljen az AFC! Nem elég, hogy Antifitnesztomitól a hideg ráz ha csak megpillantom, mert olyan fejszerkezettel van megáldva hogy ihaj. Hozzá képest a delfin aranyos állat, mert ilyen kis apró fogai vannak. De talán térjünk is rá a zenére...  Először is az AFC-ről:…..
Dolphi lelépett Hollywoodba így a szomorú svédeknek már csak az Ikea meg az Ericsson maradt. Ezért kellett nekik egy saját akcióhős! Ekkor lépett  a színre Frederic Offrein, aki Mikulás és Kenny Rogers titkolt kapcsolatából született, egy félre sikerült svéd pornófilmes…..
Minden idők egyik legidiótább kalandjátéka, a Secret of the Monkey Island (aminek a nimbuszához itthon a CoV #15-ben lement gigaleírás is hozzájárult) tavaly XXI. századi külsőt kapott: a Lucasarts teljesen újrarajzolt grafikát és utószinkront gyártott a kalandjáték-klasszikus…..
m4ncs 2010.03.07 15:52:32
 Vannak olyan italok, amik elvileg sörnek számítanak, az alapanyagok, vagy az aromák viszont eltérnek a hagyományos söröktől. Nézzük mik is ezek. Gyümölcssörök A leggyakoribbnak talán a banánsör számít, ami Ugandában és Tanzániában a legmenőbb. A…..
m4ncs 2010.02.02 23:00:11
@N.Zoli: Nem akarok szakérteni, de szerintem nem mindegyik sörnél tauntológia a dobozos < üveges. Bár gondolom ez erősen vélemény, és megszokás kérdése is, de pl. az általad említett kőbányainál nálam egyértelműen a dobozos a jobb (a csapolt után). Persze ettől még általánosságban jobb az üveges. :)
comment:com Az utolsó kilövés 2010.01.30 16:30:00
A 25 centis hó valszeg sokakat otthon marasztal, de nyugi, legalább lesz mit nézni a tévében. Héttől az örök klasszikus, bárhányszor megnézhetős A tizedes meg a többiek lesz a Duna TV-n. De Kiricsi biztos az ...és megint dühbe jövünk (19:30 RTL Klub) című BS-TH-filmet ajánlaná,…..
Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy ma már a rájátszásba juthatunk, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 másodedzője. Az az Olimpija Ljubljana látogat ma Székesfehérvárra, ahonnan újabb kulcsjátékosok távoztak a héten. "Jól kezdtünk a Villach ellen –…..
m4ncs 2010.01.29 17:15:51
@jágör68: Köszi szépen!
comment:com Conantől retteg az NBC 2010.01.22 09:04:00
Véget ért a tévés talkshow háború, Conan O'Brien ma este vezeti utoljára a Tonight Show című talkshow-t az NBC-n, majd mehet isten hírével ahová akar, de munkát csak szeptember 1-től vállalhat. A lelépési díja/végkielégítése 45 millió dollár lett végül, amiből ő maga 33…..
m4ncs 2010.01.22 21:54:32
:)
Kicsit már öregek, kicsit már kimentek a divatból, de Dolphi és Jean párbajára még mindig sokan kíváncsiak. Itt van a várva várt Tökéletes Katona 3 trailer! ..
Meg kellene keresnem Szabózé pár évvel ezelőtti cikkét, ami arról szólt, miért nem sugároznak jó műsorokat januárban a csatornák, és hogy mi ez a nagy szünetjel. Aztán ezt a cikket berakni minden nap ajánló helyett. De ne sopánkodjunk, az afrikai éhező gyerekeknek még ennyi…..
m4ncs 2010.01.19 18:39:31
@Der Beste:
Futsal után pedig kár is váltani: jön az osztrák-magyar-szlovén-horvát liga soron következő, számunkra hazai, Fehérvár vs Medvescak hoki meccse :)
Január első hetében Isztambulban rendezték az U20-as divízió 3-as világbajnokságot. Számunkra azért érdekes ez, mert Kővágó Kristóf személyében magyar kapitány is dolgozott az eseményen Tajvan élén. A kis ázsiai ország még soha nem indult junior-világbajnokságon. Jelentős…..
Nos, akik már most tévé előtt ülnek, azoknak mindenképpen javaslom, hogy nézzenek bele a Pécs 2010 című közvetítésbe, amiben az Európa kulturális fővárosának választott Pécs mutatkozik be, illetve az egész éves rendezvénysorozat nyitóünnepsége. 18:00-tól kezdődött a…..
"Nem léphetünk kétszer ugyanabba a folyóba. Minden folyik, és semmi sem áll." Hérakleitosz bölcs mondásával küldjük harcba fiainkat ma délután. Sokunkban él még elevenen a 2007. áprilisi miskolci U18-as divizió 2-es világbajnokság keserű emléke. Annak idején is két…..
m4ncs 2009.12.19 12:49:28
@Föld-lét: jó lenne. Nekem sincs sport 2-m :(
Nu, megvan végre a TBBT magyar címe, sőt, a premier időpontja is. Az Agymenők cím nem rossz, ennél sokkal borzalmasabbat is el tudtam volna képzelni, de szerintem az én javaslatom (és most nem fényezem a majmot, csak mondom) jobb lett volna: Négy kocka meg egy maca. Most már…..
Az utóbbi idők legeredetibb játéka a The Company of Myself. Azoknak a programoknak a sorát gyarapítja, amikben egy főhős több alteregója csak együtt, összedolgozva tudja megoldani a pályákat (ilyen volt például a tíz kurzoros játék, ugye), de csavar még egyet az ötleten: az…..
m4ncs 2009.12.02 11:39:13
Mindjárt itt az olimpia, csak nyolcvan-egynéhányat kell aludni, és útjára indul a korong Vancouverben. Ahogy jönnek a nagy napok, egyre többet fogunk foglalkozni 2010 legfontosabb hokitornájával, addig is pörög ráfele mindenki, beleértve nagy cégeket is. Alant egy reklámszpotot…..
m4ncs 2009.11.19 15:28:40
@ecs: :DDDD