Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papageno39

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami logikus, hiszen a propaganda a kormány egyetlen sikerágazata, az ország meg majd csak elműködget magától...
papageno39 2018.04.21 19:09:35
Y-GEN Nőket a papírpénzekre! 2017.08.02 07:48:41
Ha végigtekintünk a jelenleg használatban lévő magyar papírpénzeken, a következő történelmi személyiségeket láthatjuk rajtuk: Rákóczi Ferenc, Mátyás király, Bethlen Gábor, Széchenyi István, Szent István, Deák Ferenc. Mindannyian a magyar történelem kiemelkedő alakjai. Gyenge Ádám Persze még…..
papageno39 2017.08.03 13:44:50
@csentecsa: Bartók volt.
Érdemes egy pillantást vetni a köztévé szombat esti híradójának diagramjára, melyből első ránézésre az látszik, hogy pénteken, február 17-én a határon elfogott migránsok száma hirtelen megsokszorozódott a korábbiakhoz képest. Aztán jobban megnézve már csak az látszik, hogy csak három tucattal…..
Pedig minden követ megmozgattak érte...
Orbán Viktor igazi rákosista-kommunista interjút adott a Mészáros Lőrinc által beszántott lapcsaládnak, a Mediaworks-nek: a Győzedelmes Vezető Értékeli a Világot. Volt itt migráncsozás, brüsszelezés, clintonozás, ígérgetés, elmúltnyolcévezés, minden, ami szem-szájnak ingere...
Nem elég, hogy elbukott minden idők legnagyobb gumicsontja, most még a Semjén is akkora butaságot beszélt, mint egy ház...
Fogalmunk sincs, miért erőlteti a kormány és személyesen a kedves vezető a kvóta-ellenes népszavazást. Nem tudjuk, mit kezd a legújabb felhatalmazásával. Az ugyanis biztos: ami az elmúlt egy évben ezzel kapcsolatban elhangzott, az szemenszedett hazugság...
A politika nehéz mesterség. De a politikát felelősséggel, becsülettel megítélni sem könnyű. Egy szóban, egy cselekedetben, egy szavazatban összesűríteni mindazt, amit a szándékokról, az eszközökről és az eredményekről gondolunk. Elválasztani, megkülönböztetni az igazat a hamistól, a természeteset a…..
Tegnap – március 31-én az amerikai nagykövetségről kedves emberek látogattak el Győrbe. Pártokkal és azok képviselőjelöltjeivel beszélgettek. Szimpatikusak, nyitottak, érdeklődőek voltak. És még buszoztak is velem. Miért van az, hogy ettől jól érzem magam? Hogy eljönnek,…..
Meggyanúsította Fernando Alonsót következő csapattársa, Felipe Massa, szerinte ő is benne volt a szingapúri csalásban. A Ferrari néhány óra múlva közölte, a brazil nem úgy értette. ”Ő a legkevésbé, de Alonso is benne volt, tudta. Nem bizonyítható, de természetesen…..
papageno39 2009.10.15 17:39:45