Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.S.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Fullasztó közöny 2010.10.04 08:00:00
A választópolgárok több, mint fele üzent tegnap valamit a politikai elitnek. Kormányunk és Orbán Viktor szerint: jóváhagyják a kormány eddigi politikáját. Az MSZP szerint meg pont az ellenkezőjét tették azzal, hogy nem szavaztak. Szerintem meg felesleges turkálni az…..
D.S. 2010.10.04 17:44:41
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
D.S. 2010.02.03 11:05:27
Sziasztok!

Szerintem elég nagy önálltatás azt gondolni, hogy majd a FIDESZ megoldja a problémákat. Ehhez nem elég csak a 2/3-ad. Ehhez elhatározás kellene. Az pedig nem lesz, mert az összes "rendszerváltó" párt egy tőről fakad. Nagyon jó nekik az, hogy az emberek egymást utálják az ő nevökben. Eközben összekacsintanak a színfalak mögött. Gondoljunk csak arra, hogy mit kezdett a FIDESZ az öszödi beszéd és az októberi balhé után az emberek elégedetlenségével. Semmit. Dühöngtek egy kicsit, aztán hazaküldtek mindenkit. Majd adtak egy olyan ultimátumot, amiben nem jelöltek meg következményt, ha nem teljesülne a követelés. Ez nagyon átlátszó.

Szerintem még a Jobbik is ebbe a mű-többpártrendszerbe illeszkedik. Érzékelték, hogy sok ember mindkét "oldal" pártjaiból kiábrándult, és gyorsan csináltak (vagy elősegítették, hogy kialakuljon) egy párt, ami felszívja őket, még mielőtt alulról szerveződne egy mozgalom. A "rendszerváltáskor" is elintézték az egyetlen körön kívüli, alulról szerveződő Magyar Október Pártot.

Ebben a helyzetben szerintem az elfogadható választás az érvénytelen szavazat leadása, mert bármi mással a jelenlegi ál-demokráciát legitimáljuk továbbra is. Lehet, hogy ez kicsit naiv hozzáállás, de egy tömeges érvénytelen szavazás olyan folyamatokat indíthatna el, amik hosszú távon jók lennének az országnak. Már csak az is jó lenne, ha az emberek rájönnének, hogy az ellenségeik a jelenlegi pártok, és nem a többi ember.
A „rendszerváltás” hiteles krónikája az elmúlt 20 évről, tizenkét részben. A film hangja mp3PRO formátumban (Letöltés után hallgatható mobilon, mp3-lejátszón, vagy akár komputeren is: a Jet Audio, de a WinAmp, VLC és minden valamire való lejátszó gond nélkül…..