Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PureSoul89

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szép pályát futott be a kuruc.info Lázár-remixe. A szélsőjobbos portálon tegnap 13:16-kor jelent meg a felvétel, amiből aztán a Hírszerzőn 15:01-re lett cikk. Míg a kurucos anyagban nem szerepel semmiféle információ arra vonatkozóan, mikori a Lázár Jánostól idézett…..
Megjelent az új Stone Sour album, Audio Secrecy címmel. Talán nem mindenki tudja, de a Slipknot énekese, Corey Taylor eredetileg ebben a formációban kezdte pályafutását, még 1992-ben, hogy aztán 2010-ben a csúcsra érjen velük. Részletek a folytatásban. Talán kicsit elhamarkodottnak…..
A sorozatjunkie-n találtuk ezt a pöpec kis összeállítást, csak hiányzik Jack Bauer az életünkből, na. Még egy ilyen kemény csávó nem lesz a tévében SOHA.  ..
PureSoul89 2010.06.28 14:37:36
A FIDESZ újfent lehetőséget adott a "megfelelő ember" címke használatára, a végén még sorozat lesz belőle. Úgy látszik kiélvezik, hogy a kétharmad birtokában tényleg azt tehetnek, amit akarnak. A közpénzügyek miatt egykor gyanúsított Papcsák, és az egykori III/III-as tartótiszt Horváth után megint…..
2010 a tehetségkutató tévéműsorok éve. Fél tucat izlandi vulkán, két kormányváltás és néhány mediterrán államcsőd sem tud ezen nagyon változtatni, sőt talán még az sem, ha Liptai Claudia egy meleg bárban összejönne Szijjártó Péterrel. Akkor is mindenkinek arról kell…..
"Van egy jó hírem, Budapest!" - hírdette magát már hétfőn (egy nappal a választások után), mint a szocialisták főpolgármester-jelöltjét Horváth Csaba százszámnyi óriásplakáton Budapesten. Mint az LMP-színeiben pompázó hirdetésen olvasni lehetett, a jó hírt…..
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..
PureSoul89 2010.05.01 23:18:21
@Tiko: Tudom jól, hogy ki volt, utánaolvastam a múltjának. De az egész radikáljobbos marhaság a Fidesz berkein belül fejlődött ki (és akkor most ne vegyük ide a Csurka-féle bohócbandát), és bizony Morvai is fideszes körökben kezdte ezt a fajta pályafutását ;)
PureSoul89 2010.05.02 00:40:02
@Én vagyok az a fotós: Az újságírói/riporteri munka különleges etikai szabályokkal jár. A tudósító tudósít, nem részt vesz a rendezvényen, legalábbis annak nem aktív résztvevője. Pont.

@tevevanegypupu: Szerintem az MSZP is ugyanúgy közrejátszott az ország tönkretételében, mint a többi párt. Beleértve a Fideszt is. Mert szerintem 4 vagy 8 év alatt jutottunk ide? Na ne már... :)

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Így már is tisztább a helyzet, ezek szerint a kommentelők nem tévedtek túl sokat a helyzetet illetően :)

@anal_intruder: Szerintem nem megállapítható ebből, hogy a bácsi régen munkásőr volt-e vagy sem. Szerintem csak ideges, keserű ember volt.

@Mihint: Hogy pontosan mit mondott a Fidesz, azt nem tudom. Az is lehet, hogy külön szavakkal nem mondott pont ilyesmit, de az egyébként nagyon ügyes kommunikációjuk ezt üzente. Legalábbis nekem anno az volt a benyomásom.
PureSoul89 2010.05.02 00:48:08
@PureSoul89: Ja még a 2006-os eseményekhez annyit, hogy az '56-os megemlékezések utáni csetepaténál a Fidesz kommunikációja egyértelműen a rendőri túlkapásokra fókuszált (ami egyértelmű, hogy előfordult), de a "békés tüntetőket" nem emlékszem, hogy bármilyen kritika is érte volna a Fidesz részéről. És ott bizony ugyanaz a csőcselék randalírozott, mint amelyik a tévéostromnál is ott volt.
w Mondd, mit érlel 2010.03.31 14:40:00
Amikor már illik valami konkrétat ígérni, akkor kerülnek elő a látszólag költségmentes ígéretek, köztük a közjogi javaslatok, a korrupció végleges legyőzése, és az adóegyszerűsítés. Ezeknek látszólag nincsenek kárvallottjai, az ilyesmit nyugodtan el lehet ereszteni…..
  A politikusbűnözésnek és nepotizmusnak hadat üzenő Jobbik hivatalos lapjában, a Barikádban izgalmas interjú jelent meg múlt héten. A Vona Gábor cége által kiadott újság főszerkesztője, Pörzse Sándor készített interjút Vona-Szabó Krisztinával, aki egyszerre a lap…..
PureSoul89 2010.03.09 11:54:10
Aki nem bírja ki szerda hajnalig, az klikkoljon ide, és nézze míg az ABC le nem veteti. A minőség elég tré, és a hang is rossz, de biztos lesz, akit érdekel. Kommentekben NINCS spoilerezés. Ja, és ez nem a hivatalos premier volt, hanem az ünnepi, Hawaii-n...
Az első négy perc kikerült az internetre, csak az klikkoljon, aki nem bírja kivárni a keddet! Ez az utolsó posztom ma, spoliereket mégsem teszek ki, mert akkor nekem is el kellene olvasnom őket, és azt nem akarom. Szerda reggel 5-re minden kiderül. ..
Azt hittem, az X-Faktor megvásárlásának bejelentését követően a TV2 székházát feketébe burkolják, és mindenki csak leszegett fejjel járkálhat majd a folyosókon, azt mormolva, hogy szemétgeciertéel, de hálistennek nem így történt, mert csak van még kurázsi a Róna utcában.…..
Megjött a tél, ami a MÁV-ot szokás szerint olyan meglepetésként érte, mintha a cég előző ötven évében szubtópusi vonalakat igazgatott volna. De most nem ez a téma, hanem egy szenyó hókotrós, aki a Blahán kicsinálta egy buszmegálló utasközönségét. De a webkettes 2009-ben…..
Subscribe - Contradictions EP (Szerzői kiadás) A Subscribe tíz év alatt összerakott magának egy olyan karriert, amit Magyarországon, angol nyelven, metálzenében még senki nem tudott: teltházas fővárosi és vidéki koncertek, igazi, masszív rajongótábor. Talán a Freshfabrik volt…..
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
K. L. panasza eljutott a megfelelő helyre és a sietős sofőrt elővették a felettesei. Azt persze nem tudjuk meg, hogy miért is volt ekkora tapló a buszvezető, de abban reménykedhetünk, hogy az új járatán már rabolja el senki csomagját. Kedves Homár Blog! Kaptam egy e-mailt az Agria…..
Ritka ügyfél K.L. ugyanis azzal kezdi a levelét, hogy évek óta elégedett a Volán szolgáltatásával a Budapest-Györgyös vonalon. Most talán elbizonytalanodott, az egyik csütörtöki járat sofőrje ugyanis annyira sietett, hogy őt és sok társát egyszerűen nem hagyta leszállni. De…..
Eggyel több hely, ahol reklámozhatjátok saját cuccaitokat, bármi is legyen az. A működési elv ugyanaz, mint a Facebooknál vagy az összes többi szájtnál, ahol linkeket lehet megosztani.Az iwiwes megosztást külső oldalban, tehát mondjuk saját blogba is be lehet pakolni. Itt a…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
PureSoul89 2009.09.23 18:45:00
@abc2:

Az lehet, hogy a bér és járulékai hatalmas terhet rónak a vállalkozásra, de önmagában nem indokolja a hazai gazdasági termelési/szolgáltatási helyzet siralmas állapotát. Nagyon kevés cég próbálja meg optimalizálni a termelését és ésszerűen felhasználni az erőforrásait. Pazarlás megy, melynek iskolapéldája az állami vállalatok, de a magánvállalkozások nagy részénél is (értem itt a KKV szektort). Így nem lehet egyről a kettőre jutni.