Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marv

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új típusú hiba jelentkezett a MacBook Prókban. Az alutestűek tuladonosai közül sokan arról panaszkodnak, hogy a merevlemezük elkezd csipogni, aztán leáll. Miután ebben az állapotban eltöltött 10 másodpercet, a winchester újra elindul. Adatvesztés nincs, mivel a gépet nem kell…..
A Tech Crunch szerint az Apple és a Google között évek óta létezett egy megállapodás. A nem formális egyezség szerint, amiről egyébként mindenki tudott a két cégnél, a két vállalat nem utazott egymás alkalmazottaira. Ez azt jelenti, hogy ha valaki az egyik cégnél dolgozott, és…..
Boy Genius biztos forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy közelít az iTunes 9, és néhány izgalmas update-ről is tudomást szerzett.Egyik a Blu-Ray lemezek lejátszásának támogatása, ami egybevág a korábbi pletykával, miszerint az új iMacek megkapják a lejátszót - úgy tűnik,…..
Appleblog Interjú az Applebloggal 2009.08.10 12:55:36
Körülbelül két hete írt levelet a Bloginterjú szerzője, amiben arra kért minket, válaszoljunk pár kérdésre. A szövegfolyamból végül egy tízezer karakteres megainterjú született, pedig ennyire talán ketten együtt sem vagyunk érdekesek. Ha érdekel titeket, hogy miért kezdtük…..
Oké, győztest hirdetek a legszebb nevű Apple-csaj contentben ever, mert annál, hogy Evangeline, nem lehet szeretni valóbbat kitalálni. További értéknövelő tényezője a hölgynek, hogy nem fél sokat enni, valamint hogy iPoddal jár.De van még itt más is, Evangeline ugyanis nemcsak…..
Talán ti is belefutottatok az elmúlt napokban abba a pletykába, hogy a T-Mobile iPhone-osokat hívogat, hogy azok fáradjanak be valamelyik üzletbe, mert baj van a mobiljukkal. A hibás készülékek közös halmaza a jailbreak volt, úgy tűnt, a szolgáltató valamiért begyűjti a törött…..
marv 2009.08.07 14:45:42
@iNick: Szerintem meg pozitív gondolatnak könyvelhető el az, hogy nem tiltották le a telókat egyből. Azzal, hogy próbálják a megoldást keresni szerintem teljesen elfogadható.

(Pannonos vagyok és nem egy T-Mobile spion :D, nem azért védem)
marv 2009.08.07 14:46:40
Appleblog A bázison 2009.06.19 14:18:00
Na, hát kicsit sem volt hiányérzetetek? Mi az, amit feltétlenül meg kell látogatnia az Appleblog egyik szerzőjének, ha Silicon Valley-ben jár, de még nem volt róla szó egyetlen postban sem? Naná, az Infinite Loop! Az Apple főhadiszállása félúton van a semmi és a semmi között,…..
A holland T-Mobile-től újabb részleteket tudtunk meg az iPhone 3GS-ről. Az új készülékben állítólag egy 600 megahertzes processzor és 256 megabájt RAM kattog. Az iPhone 3G-ben egy 412 megahertzre lebutított ARM proci és 128 megbájt RAM látta el a feladatát.Tegnap már megtudtuk,…..
Appleblog Megjelent a Safari 4 2009.06.09 13:11:00
Az Apple tegnap bejelentette, hogy elkészültek a világ leggyorsabb böngészőjével ever. Ismerjük a képességeit: 7,8-sor gyorsabb az IE8-nál (IE7-ről most ne beszéljünk), a 64 bites mód miatt 50 százalékkal sebesebb JavaScript, és persze az Apple büszkesége: a 100 százalékos…..
MACváltoztam blog Startup sound 2009.03.25 12:00:00
Bekapcsoláskor egy indítóhangot ad ki a Mini. Hiába van mondjuk rádugva egy hangfal, akkor is. Nekem ez meg nagyon nem tetszett. (Tudom, nem kell kikapcsolni, elég a sleep mód, de a régi szokások :) Úgyhogy rákerestem hogyan lehet ezt kikapcsolni, és találtam is rá…..
Hihetetlen! Szerintem ember nem létezik, aki ezt meg tudná magyarázni hogy hogy lehetséges ez! De komolyan! Azért elmesélem az elejétől.. Írtam már egy cikket annó, hogy a Finderem belassult, még BeszMacen is indítottam topikot, hátha valaki megoldja a gondomat. Sok segítő ötlet…..