Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ögél

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig is volt magyar Apple-oldal, még ha annak nem is volt köze az anyahajóhoz: a hazai disztribútor, az Apcom üzemeltette, ami korábban meg is látszott rajta, hiszen dizájnban rendre elmaradt amerikai megfelelőjétől. Az elmúlt években szerencsére sokat fejlődött az Apple.hu, ennek…..
...a közönség felállva tapsolt (őrjöngött).A zsűri felállva tapsolt.GyönyörűCsodálatosFenomenálisElképesztőBámulatosTöbb jelző nem jut most eszembe, de ezt nem is lehet leírni, ezt látni kell.Ezt hallani kell!Én tegnap óta több, mint tízszer megnéztem. Bizsergett a hátam…..
. Nooormális? 2009.03.23 11:06:52
Amikor Maaargit bemegy egy cipőboltba, akkor ezt kérdezi az eladótól?"Jó napot kívánok! Megmondaná nekem, hogy a cég mióta működik, mi a neve és hogy mik a tevékenységi körei?"Nos, lehet, hogy Maaargit ezt kérdezné, de kétlem, hogy rajta kívül más is feltenne ilyen…..
. Nooormális? - 2. rész 2009.03.25 03:45:49
Ha az előző "nooormális" levelem feháborította Önt, akkor kérem, hogy ebbe bele se kezdjen, mert ismét egy olyan hibát fogok benne bemutatni, amit nagyon sokan elkövetnek a honlapjukon.Egyik kedvenc sorozatom a LOST, eltűntek. Tudja, ahol egy repülőgép lezuhan és a…..