Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*escambron* www.allatfestmenyek.hu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Omszki tóban a Szentendrei Rendőrkapitányság döntése értelmében tilos fürdőzni, mivel a tavalyi szezonban az Omszki és Lupa tavakban négy haláleset történt. Egy idős úr viszont passzív ellenállásba kezdett és a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe, majd az utána…..
*escambron* www.allatfestmenyek.hu 2012.07.01 19:42:17
@nyílméregbéka: Most már rendesen felkavarják a wakesek, nem olyan hideg, pláne ilyen meleg napokon. Ja, mély, úszni nem 30 centis vízben szoktak, de mint a hírekben ecsetelték a rend éber őrei, ha már belemész bokáig, az is szabálysértés, ha derékig bűncselekmény, ha úszol, már több tízezres bírságra számíthatsz.
Végül is nagyméltúságú és hatalmú Pintérke megígérte, rend slesz, ha beledöglünk is. Nna, elkezdődött a nagy rendrakás.

Többeknek üzenem, az OMSZK tó NEM ÜZEMI TERÜLET, aki nem járt még erre ne irkáljon zöldségeket. 22 éve fürdöm, ÚSZOM a tóban, remek a vize és ha normálisan , szabályokat betartva csinálja az ember semmi baja se lesz. Ez a bányató mizéria kezd röhejes lenni. Délegyházát is ismerem, ott is mit össze hisztiztek, majd fizetős lett és lám-lám rögvest alkalmas lett fürdőzésre.

Igen, kellene egy figyelő szolgálat és kész. Bár a részegek, hülyék, úszni nem tudók ellen az se érne semmit.
A CIB-nek az alábbi levél szerint 2 hónapba telt, amíg feldolgozta, hogy nem a csődbe ment Malévnek, hanem a vásárlónak kell visszaküldenie a január 17.-én vásárolt jegyei árát: Múlt héten hiánytalanul visszakaptam a Malév repülőjegyeim árát. CIB-es Mastercard…..
Labrador a Csodakutya A titok 2008.12.08 10:55:00
Mi kell ahhoz, hogy egy labrador extra gyorsan tanuljon?Azt ígértem, hogy elmondok egy titkot, ami felgyorsítja a labrador tanítását. Korábban már beszéltünk a következetességről, meg a társításról, mint alapvető kutya tanítási alapelvekről. A titok azonban nem ebben rejlik.Ma…..