Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aneclectica

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
aneclectica 2009.04.13 23:34:43
Na helló,

úgy látom itt néhány ember mások baszogatásával, szavazásra kötelezésével és kioktatásával vezeti le a felgyülemlett agresszióját, korlátoltságát, avarát, amikor nem tud kilépni a rendszerből és nem hiszi el, hogy másként is működik és takarózik nagyon elítélhető módon a jajjszegényismerősök mögé...
Néhány gondolat:
-Télleg demokrácia az, hogy: "Büntessük meg azon tetveket, akik nem mennek el szavazni, mert számukra nem választás a szar vagy szar opció?
-Életem legnagyobb téteménye ezek szerint ezen országért, hogy szavazok? Mert akkor utána tartsatok már el lécci és akár százszor is elmegyek egy évben szavazni, ha ettől én olyak jó demokrácia-hű tag leszek! Ja?! Hogy kőccség? Ez smafu, csak nézze meg mindenki a költségvetést (kb. 2 km autópálya - röhejes)
- Tök jó látni, ahogy a nagy magyar öli a nagy magyart. ettől működik ilyen faszán országunk is, csak néha ki kéne tekinteni a falak mögül!
- Ismeri néhány kommentelő azt a szót, hogy paradigmaváltás? Na, úgy látom, azok vannak egy véleményen...
- Az az elszomorító, hogy sokan elhiszik, hogy egy ilyen szavazás dönti el az életüket. Ahhoz közelebb kéne lenni a zsírosbödönhöz. Ezeknek a szavazatunk csak a bödönhöz kell, a többi nem érdekli őket.
- Aminek érdemes esetleg utánanézni: A jelenlegi helyzet a kommunikációelmélet definíciója szerint az "alternatívák illúziója" és az "utópiaszindróma" jegyében zajlik kb. 20 éve.
Kár értünk...
w A párttal, a néppel 2009.04.09 06:30:00
Ott voltam, ahol lennem kellett, azt tettem, amit tennem kellett. Kádár János sírfelirata Bajnai Gordon egészen sikeresen melegíti magának a miniszterelnöki széket; az összeszorított ajkú, elszánt csinálniakarás aurája láthatóvá vált. Terveit a piacok, a hitelezők biztatással…..
Én vagyok az élő bizonyíték arra, hogy az AC/DC nem paktált le a sátánnal vagy bármely más gonosz erővel, mert ha ez így lenne, akkor nem hívott volna fel a haverom ma este 6-kor, hogy egy ismerőse barátnője beteg lett, nem tud menni AC/DC-re, van egy szabad jegy,…..