Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valdislav

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SF.blog Darth Vader újratöltve 2010.12.30 09:00:00
A Ralph McQuarrie által tervezett fekete Darth Vader-öltözék a filmtörténet egyik legikonikusabb jelensége. De mi lenne, ha visszatérnénk George Lucas eredeti Vader-képéhez, amit a forgatókönyvben írt le?   Egy seregnyi művész, elvonatkoztatva a filmekben látottaktól,…..
Sokan mondják, hogy Hobo egyik népszerű száma, a Gazember eredetije egy Jim Morrison dal, a Backdoor Man. Ez részben igaz, ugyanis a Doors száma is egy feldolgozás, az eredetit Willie Dixon blues muzsikus írta. Azomban most maradjunk a magyar verziónál, a Backdoor Man legközelebb kerül…..
Ha bármi ötletetek van az oldallal kapcsolatban, ide írjátok meg nekem...
A The Cranberries legnagyobb slágere a Zombie eszembe jutott a minap, ezért kerestem hozá jó kis feldolgozásokat. A technótól a metálon át a popig lesz itt minden. Érdemes belekukantani, kattints a továbbra! Az ír zenekar dala 1994-ben jelent meg a zenekar No Need to Argue című…..
Jujujj! Megmérgezte a blogot Britney Spears! De sebaj, az ellenméreg a továbbra kattintva elérhető. Britney kisasszony még fénykorában, 2003-ban megjelent In the Zone lemezén található egyik electropop sikere a Toxic. Grammy díjat is nyert 2005-ben, (még egy indok, miért nem ér…..
Feldolgozás készítő verseny!!!  A Feldolgozás Alatt Blog meghírdeti 2010-es Feldolgozás Készítő versenyét. A verseny célja általatok készített zenei feldolgozások bemutatása, megmérettetése. A győztes zenekarok bemutatkozhatnak több népszerű online zenei magazinban.…..
A Linkin Park régi slágeréhez, a Crawling-hoz készített egy szerintem nagyszerű és gyönyörű feldolgozást az Angelzoom. Az eredeti nóta 2000-ben jelent meg a Linkin Park első, Hybrid Theory névre keresztelt nagylemezén. Nincs bajom a zenéjükkel, sőt, azt mondom a nu-metál műfaj…..
Még épp belefért az idei évbe Joss Whedon fenomenális sci-fi-je. A Firefly c. sorozat filmváltozata nálunk csak dvd-n jelent meg, mivel hazájában nem tudta beghozni a költségeit, de szerencsére szinte mindenhol rá lehet akadni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert valóban nagyszerű film. Kár, hogy…..
Lehet szeretni, nem szeretni, de el kell ismerni, napjaink meghatározó popsztárja Lady Gaga. Nem elég, hogy a zenetévék, rádiók, és bulvársajtó naponta tonna szám zúdítja felénk munkásságát, még a mi kicsi blogunkba is betör. Bizonyám! Ugyanis a Just Dance dalát feldolgozta a…..
Long live Rock And Roll énekelte Ronnie James Dio a Rainbow zenekarban. Dio rengetegett tett azért, hogy a rock tényleg örökké éljen, ezért ajánlom ezt a bejegyzést az ő emlékének. Igaz, senki sem érhet a nyomába, de azért hallgassuk meg, mások hogyan dolgozták fel ezt a számot.…..
Konczi elvtárs küldött egy érdekes feldolgozást a System Of A Down egyik sikeres számához, a Toxicity-hez. Hogy ne legyen rövid a bejegyzés, hozzácsaptam még egy másik slágerük, a Chop Suey! feldolgozásait. A Toxicity 2001-ben jelent meg az azonos című lemezen. A banda egyik…..
Valdislav 2010.05.11 17:03:18
Madonna - Music röviden és tömören ez a mai menü. Ha bővebb bevezetőt írnék, azt is megemlíteném, hogy egy nagyszerű magyar feldolgozás is készült hozzá... Az eredeti dal 2000-ben jelent meg. Nekem nagyon nem jön be ez a dance-pop-os Madonna, már akkor se bírtam ezt a számot,…..
Valdislav 2010.05.11 17:02:17
Pedig Dio nagy slágere, a Holy Diver előtt tisztelgő, eme bejegyzéshez pont jó lenne. No sebaj, nézzük meg inkább, milyen feldolgozások látottak napvilágot hozzá. Az eredeti dal, a Ronnie James Dio által alapított Dio zenekar első lemezén, a Holy Diver-en jelent meg 1983-ban. Az…..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Valdislav 2010.04.22 06:59:48
Rég volt magyar dal az oldalon, ezt pótoljuk a Napoleon Boulevard slágerével, a Júlia nem akar a földön járni című klasszikussal. A dal 1988-ban jelent meg az azonos című nagylemezen. Máig a zenekar legnépszerűbb dala, a new wave jelentős hazai alkotása. A végén a német…..
Andy Rehfeldt egy amerikai dalszerző, gitáros, ám számunkra nem ez az érdekes. Van egy mókás hobbija...  De mielőtt elárulom mi az, hallgassunk egy kis zenét a tovább gombra kattintva ;) Hallgassuk meg először a Jonas Brothers dalát, a Paranoidot. Előbb egy figyelmeztetés: Ez…..
Ugyanis egy első osztályú zenekar művét, csupa első osztályú zenekar dolgozta fel. Mivel már most nagy lázban vagyok a szigetes koncert miatt, ezért mostanság sűrűbben tűnik majd fel az Iron Maiden az oldalon. Most is róluk lesz szó, méghozzá a Paul Di'Anno-s korszak legszebb…..
Valdislav 2010.03.30 09:18:50
A mai bejegyzésben egyszerre két dalt is feldolgozunk. Az Iron Maiden rajongók nagy örömére a banda két dala, az Ides of March és a Purgatory a mai menü. Tekintettel az örömhírre, miszerint a fellépnek megint a szigeten. :D Kezdjük talán az introként funkcionáló instrumentális…..
Feldolgozás alatt blog Sötétedik 2010.03.11 06:00:00
Mai célpontunk egy a Metallica legismertebb számai közül, a szép sikereket elért (Kirk Hammet szólóját több helyen beszavazták a legjobb száz gitárszóló közé.), ám melankolikus Fade to Black. Lássuk nyomába tudnak-e lépni a követőik? Na ezt most meg is válaszolom előre, a…..
r1pp3r.j4ck kolléga már készített erről egy posztot, de úgy éreztem, a műgitárt nyomogató ázsiai kölykön kívül még vannak sokkal, de sokkal jobb produkciók is, amik esetleg érdekelhetnek titeket. A tovább után kiderül, hogy ez így van-e. A szám eredetileg egy kis…..
Minden idők legjobb verekedős játéka. Ez tény. Ami viszont minket érdekel jelen esetben az a filmváltozathoz készült, iszonyúan fülbemászó betétdal. A kilencvenes évek legmeghatározóbb technó slágere. Az erdeti szerző egy bizonyos The Immortals nevű formáció, a számnak a…..
Abban a megtiszteltetésben részesült a blog, hogy hazánk egyik legtehetségesebb zenekarának, a Wendigo-nak basszusgitárosa, Rob keresett fel, hogy ajánlja Madonna, Frozen című számának Wendigosított változatát. Az eredeti dal feldolgozásait már bemutattam egy évvel ezelőtt, (te…..
Mivel Konczi_elvtárs nem volt megelégedve a tegnapi feldolgozások kreativitásával, ezért ajánlott egy vérbeli feldolgozást. A Creedence Clearwater Revival country dalát, a Lookin' out My Back Door-t alakította át a Childern of Bodom death metállá, de úgy hogy azért a countryból is…..
A tegnapi popnap után most a keményebb zenék kedvelőinek és magamnak kedveskedek egy valódi állkapocs zúzó számmal. A Jawbreaker van soron a Judas Priest-től. Az eredeti nóta 1984-ben jelent meg a Defenders Of The Faith nagylemezen. Az egyik kedvenc dalom a zenekartól. Az eleje…..
Konczi elvtárs a tudtán kívül szolgáltatott a mai bejegyzéshez alapanyagot. Valószínű még nem is tudja, hogy az In Flames nótája, a World of Promises igazából feldolgozás. Az eredeti a svédek nagy hard rock bandája, a Treat slágere volt. A tovább gombra kattintva meg is…..