Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yu2 (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy az MR 1 Kossuth (vagy mi) munkatársai legalább négyperces éhségsztrájkkal erőszakolták ki, hogy kéthetes szünet után megint legyen miniszterelnöki interjú az adásban, nézzük meg, tartalmilag mi újat adott nekünk ma reggeli szellemi táplálékként Orbán Viktor. Hiszen…..
yu2 (törölt) 2012.07.29 00:09:25
@márta)): Én elég idős vagyok ahhoz,hogy tudjam és tapasztaltam,a nemzeti vagyont úgy lehetett megvédeni a legjobban,ha hazavittük és a sajátunknak tekintetteük.Orbán a kommunizmusban szocializálódott,miért csinálná másképp mint ahogy látta tanulta:-)))
yu2 (törölt) 2012.07.29 00:14:53
@Még jó, hogy FIDESZ!: Ez nagyon jó szöveg tetszik:-))).Mi is ezt mondjuk majd Zentán amikor az Orbán megjelenik süketelni.....pozdrav iz Zentu
yu2 (törölt) 2012.07.29 00:28:18
@Dr. Furia: Azt még megvárom,hogy a cigányoknak is olyan sötét legyen a bőrük mint a szomáliaké:-)))))))))legalább Orbánnak is bővül a tábora,így már egy marék rizsért is kap szavazatot,és nem kell "édeserdélybe"mászkálnia.
Surda után itt van egy másik nagy kedvenc: Bijelo Dugme. Kár, hogy se a zágrábi, se a belgrádi koncertjükre nem tudtam elutazni. Pechem van, haver! Ekkora IJ-kártyát már rég kaptam. Így jártam.   Bijelo Dugme: Lipe cvatu Ljeto ide, kako si mi ti Gdje si, s kim si, da mi je…..