Regisztráció Blogot indítok
Adatok
potter55

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                    Autót vezetni megtanulni nem lehet. Közlekedni vele igen, de úgy autózni ahogy Ő tette úgy nem. Erre születni kell. Próbálkozni persze lehet, csodák igenis vannak. De nem sűrűn.Colin MCRAE 39 évesen hunyt…..
Ez a hír ugyan nem friss és ropogós, de mindenképpen érdekes. Ezt a csemegét az igFun fejleszti. A cég már rutinos a mobil játékok készítésében, leginkább a mozifilmek és sorozatok adaptációjában jeleskednek. Most egy sikeres PC-s/konzolos játék átiratát készítik el.…..
Egy kivalló unaloműző logikai játék. Azoknak az embereknek főként ajánlom, akik hozzám hasonlóan nem kártyajáték rajongók.         A fejlesztő egy friss cég, legalábbis korábban nem lehetet róluk hallani. A FrienzPlay fő irányvonala a mobil és web…..
Imáink meghallgattattak! A Gameloft végre elhatározta magát. Biztosan rájöttek, hogyha ők nem viszik át 3D-be a gengszter szimulátorukat, akkor más fogja. Szerencsére megtették a szükséges lépéseket. Az eddigi képek és alapján élvezetes játék lesz. Ha ilyen látvány mellet…..
Az Eidos Interactive az Electronic Artssal együtt készül a Tomb Raider: Underworld kibocsátásra az N-gage platformra.     A történet: Lara új kalandjában megpróbálja megoldani az ősi skandináv mítoszok titkait. A mítoszok közül egyben Torah vészjósló kalapácsáról…..
potter55 2009.07.17 19:53:59
@klaussn95:
Teljesen egyetértek. :D Eddig sok olyan játék van ami ugyanaz a symbain-os "kis" tesóval. :D
Az Xbox játékok futtatására is alkalmas processzorok kerülhetnek a középkategóriás mobiltelefonokba néhány hónapon belül.           Elképzelhető, hogy hamarosan olyan játékokkal játszhatunk majd egy harmincezer forintos mobilon, amik úgy néznek ki,…..
potter55 2009.07.17 14:18:32
@klaussn95: Akkor a kedvedért írok egy pár sort ide is. :D
Én ezt akkor fogom elhinni ha látom hogy ilyenek a játékok. De azt most se hiszem el hogy egy 30eFt-s telefonban lesz olyan technika ami ezeket fogja futtatni. Talán külföldön annyiba fog kerülni de itthon nem szerintem.
De ha mégis lesznek ilyen szintű játékok vagy hasonlok akkor az nagyon jó lesz és talán lesz symbian-ra is. :D
Gameloft új játékot dob ki! NitroStreet 2! Jól csengő név egy jó játékgyártótól! Igen-igen jól hangzik.. Na de nézzünk csak a szép kép mögé...:D       A Gameloft sokak örömére egy újabb autós játékkal fog kedveskedni mindazok számára,akik hiányolják az…..
Augusztus végén, a Gameloft egy új játékot tervez kiadni, névszerint a Cops LA Police-t. Mint a képekből és a játék nevéből is kiderül,a játékban a törvény oladlán állunk,és különböző feladatokat kell megoldanunk.       Los Angeles utcáin kell…..
Megjelent az első pokerjáték amit többjátékos módot is tartalmaz N-gage-re a Gameloft-tól.                   A játék a telefonon fennlévő N-gage keretprogram Store (menü)pontjából érhető el, ha átmegyünk a See All Games menüpontba.…..
Mai cikkemben magáról a Gameloft-ról fogok írni, amely napjaink vezető cége a letölthető videó-játékokban. Vágjunk is bele! Gameloft a letölthető videojátékok fejlesztője és kiadója, aminek a központja Franciaországban van, irodákkal a világ minden táján(New York, San…..