Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eva13

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Azon gondolkoztam, Fiam, hogy jobb lett volna, ha otthon maradsz" - mondogatja apám néha, amikor túl sok a munka és túl kevés a pénz. Annyiszor mondta már, hogy én is elgondolkoztam ezen. Persze sokra nem jutottam. Honnan is tudhatnám? Csak azt tudom, hogy nem olyan rossz hely…..
eva13 2009.05.22 13:17:44
@Eppúr: nem, távolról sem vagyok gyenge láncszem, csak nem nyalok segget ott, ahol nem látnak szívesen. Bocsánat, ha durva volt a megfogalmazás.
Íme a győztes. Marko Kon és harmonikás barátja megy a dalversenyre képviselni Szerbiát. Részemről: végre egy őszinte választás. Kábé mintha Matyi és a hegedűs képviselné Magyarországot. Mondjuk a Csoko-csoko-csokolada, meg a Meni ne treba Brazil se volt semmi. Hogy is hívták…..
Bálint Csaba 2009-es bejegyzésének bővített, aktualizált változata Erről a témáról nem lehet elégszer írni. Ahogy Szarajevóról vagy Srebrenicáról sem. Blogunk több mint hat éves működése során a Horvátországban vagy Boszniában (szerbek és nem szerbek részéről egyaránt) elkövetett bűncselekményekről…..