Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisKarcsi

6 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  35 pont, emberek. Ízlelgessük...... Ennyi pontunk soha nem volt. Ennyi gólt sose lőttünk. Ennyire elöl sose álltunk. Ennyi meccset sose nyertünk. Ennyire sportszerűek sose voltunk.         Az új igazolások remekül beváltak, a szakvezetés tehetségeket felkutató…..
Ahogy Marci mondta Marika néninek: "nem találok szavakat hogy megköszönjük ezt a sok földi jót." (Marika néni válasza: no azt nem hiszem kisfiam.) Most ennek bizonyítására az említett fiatal ember itt kucorog mellettem földön és értelmetlen sorokat körmöl, míg befejezi,…..
 Ezzela bolcselettel gazdagitva napotok kivannek,szep jo estet az uraknak! (sajnos magyar billentyuzet nincs telepitve. ) Marcelloval ugz dontottunk irunk nektek egy kis rovid elmeny beszamolot, hogy valami tartalmat is adjunk eleteteknek. Mielott bevagnam a kepeket es picifiunk…..
Ha bejelentekezel , jobb alul az egyéb fülnél, vagy egy admin felirat, ha rákattintasz szerkeszheted a bejegyzést. Akinek van energiája, formálhatja/ná a blogot. (nem tudom mennyi lehetőségem lesz a közel jövőben) Kedves Barátaim!A nyári nyaralással kapcsolatban írok. Erdős…..
 Ó, azok a bizonyos kötelező győzelmek! Braunschweig FC – Dr. Zsámfy Botond        3:2 Futballberkekben előszeretettel emlegetik az úgynevezett kötelező győzelmeket. Amikor egy csapat olyan ellenféllel találkozik, amely1.…..
      Nemzeti Sport, 2009-06-16  Slutty Slutty segéd-másodedző rövid nyilatkozata a csapat tavaszi idényről:  "Pocsék idénykezdés után a formába lendülő csapat számára - ha lehet ilyet mondani - a lehető legrosszabbkor jött az…..
GYerekek és férfiak!Úgy döntöttem jó képességű leszek és pazarolok egy kevés időt az elfoglalt életemből Rátok!Már mindannyian tudjuk , hogy az a lofaszjoska semmire kellő gyerek, akit mi se tudjuk miért de valahogy valamilyen furcsa módon kedvelünk egy páran  (persze nem…..
Braunschweig FC Szubjektív iksz 2009.05.26 13:10:00
Igen jó hangulatban érkeztünk a csapatbusszal a helyszínre, mert a rádióból a „Langyul az idő” szólt. Így mi csillogó szemmel futottunk az öltöző felé, hogy megnézzük tényleg langyul-e. Ráadásul idén először az 5-ös öltözőt kaptuk, Karesz meghatódottan…..
Gyárekök, gyárekök puszzantás mindekinek ahova gondolja...Tucika neked meg engedd meg, hogy oda gondoljam, ahova én akarom !!!!Naszóval kéremszépen.........Achtung, Achtung liebe Mensche....elveszett a strandon egy német kisfiú Nem tűntem el  Visszatértem, mint Tilda a Barátok…..
Braunschweig FC Dalok hát'ról 2009.05.06 00:34:00
Nos hétfőn ismét nagy feladat előtt állt drága csapatunk, hiszen a listavezetőt, név szerint a Hóbort Sportot fogadta, vagy látogatott el hozzá a mostanság bizony erőteljesen formáját kereső Braunschweig FC. Hej a régi szép idők hogy elmúltak, mikoron megerőltetés nélkül…..
ahogy anno Gézabá mondotta vala. A meccs előtt már voltak jelek, hogy valami új dolog van kilátásban. De akkor még nem tudtuk…nem is tudhattuk. A vezetőség már korán megérkezett ekkor jelezték is, hogy max. 2 cserével számoljunk. Mint kiderült a „max”on volt a…..
31éves lett a csapat jelenkori történetére legnagyobb hatással lévő elmélet (a továbbiakban CSJTLHLE) megalkotója, a gyilkos bal láb feltalálója, a zöldszívű szörnyeteg, Káresz. Mit is mondhatnánk? Ott volt a Csapat születésekor, nemző atya így ő is, végigküzdötte velünk…..
Nagy derbire készültünk, hiszen a tavaly őszi forduló zárómeccsén konkrétan megaláztuk őket, amit külön élvezetessé tett a tény, hogy ritka nagy parasztok voltak azon a meccsen, szegény Kareszt leköcsögözték, Misit le akarták fejelni, Lacinak a lábát akarták törni, velem…..
KisKarcsi 2009.03.31 20:29:05
Először is gratulálni szerettem volna Sipos Úrnak írásaiért, hogy mily remekek, de aztán eszembe jutott, hogy ő nem focista, hanem könyvtáros! Természetesen ez írásából nem von le érdemet,levon az eleget másból….. Ezért a lelkesedéséért és a szép blogért megérdemel egy apró tapsot.( de csak egy nagyon halkat, hogy az olvasó „ügyfeleit” meg ne zavarjuk.)
/aki meg nem tapsol az rombolja a csapat szellemet/
Másodszor pedig és természetesen Sipos után a jó Istennek szeretném megköszöni ,hogy bátyám öccse vagyok és ez által tagjává válhattam A Braunschweignek.
Már a meccs előtt egy hatalmas megtiszteltetésben részesülhettem, hiszen a „Szent mez”t húzhattam magamra és azt hiszem ezzel a futball pályafutásomra rá is került a korona. Bár A 4-es nem volt kimosva a múlt heti érzés mégis kiment belőle, ugyan is lehetett benne védekezni is...
A meccs belülről érdekesebb volt, mint a múlt heti (mondjuk azt fölül múlni nem teljesítmény) ennek okai szerteágazóak. Legfőbb, a már sokat emlegetett „hátvédsor”, amely összhangban és kiegészítve egymást az utolsó percig - és persze egy-két elváltástól eltekintve, amelyet szinte szándékosan tettünk ,hogy az ellenfélt összezavarjuk és ne tudjon kiismerni – harmóniában működött. A példamutató védekezés után, már nem csoda a kiemelkedő kapus teljesítmény sem , amely számomra pozitívan meglepő erélyes utasításokkal párosult (elöző meccsről hiányoltam a: Károly érjmá visssza bazzzmeg!!! és a Laci te kiafaszt fogsz?! Irányott üvőltéseket). Amúgy a kevés góllal dolgozó támadó sorunkat sem érheti kritika, mert erőn és erőnléten felül teljesítettek egy kis szerencsével és koncentrációval ,akár gólokkal is nyerhettük volna. Ha bemennek a helyzeteink biztos vagyok benne mi nyerünk.
Sebaj a 2 pontért nem szabad elkeseredni….,ahogy a csapat ép játékosainak sorát elnézem, minden hétfőnek örülni kell amikor ki tudunk állni.

Tanulságok a meccs után:

A labdának is van picsája, mert a Kálmán tökéletesen ugy rúgott bele.
2 csere több, mint 1 és kurvája jól is tud jönni a második félidőben..