Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Alex

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PTC a világ egy legviccesebb szervezete, hozzájuk képest a többi önkéntes erkölcscsősz-egyesület a hedonizmus és túlfűtött szexualitás melegágya. Nem sok olyan tévéműsor van, amibe eddig nem kötöttek bele, elég egy utalás a szexre, vagy egy szereplő ellesett pillantása egy…..
Alcatraz-, Weeds- és True Blood-plakátokat mutogatunk, mert tényleg nincs jobb dolgunk. ..
Szerintem kötelező program, javítsatok ki, ha tévedek. A promó pont arra jó, hogy idegbetegeskedjen az ember szombat hajnalig.  ..
Nem a most pénteki epizódot,  az egész sorozatot mutatja be a Fox legújabb promója. Az egyik legérdekesebb széria a tévében, nagy kár lenne, ha elkaszálnák (a múlt heti adatok biztatók, de nem a legjobbak). ..
Médiatörvény: a TASZ után már az MSZP szerint is trükközéssel szigorodna a médiatörvény átdolgozott tervezete. Az LMP benyújtotta módosításait, de nem támogatja, hogy a kabinet kezdeményezését, hogy az Országgyűlés térjen el a házszabálytól az indítvány tárgyalásakor,…..
comment:com Ki legyen a Csudanő? 2011.02.10 14:30:00
Az NBC hosszas kínlódás után csak berendelte David E. Kelley Wonder Woman-rebootját, ami az 1976-79 között a tévében látott sorozat újragondolása lesz, de ha nem is, akkor a DC Comics szuperhőstörténetén alapul majd (a kettő nem teljesen ugyanaz). A címszereplő Csudanő egy…..
A Spartacus: Vér és homok című sorozat elhozta a Starz számára azt az áttörést, amit már régóta vártak, lett egy olyan szériájuk, amiről mindenki beszélt, igaz, nem feltétlenül azért, amiért mondjuk a Drótról, de ne legyünk telhetetlenek. A gladiátorból lett lázadó…..
Nahát, parasztvakítás a köbön: Katy Perry énekesnő egy epizód erejéig beszáll a How I Met Your Mother című sitcomba, ahol (nem tetszenek kitalálni sose) Ted csaját alakítja majd, akiből persze soha a büdös életbe' nem lesz muter, mert Perry túl nagy formátumú előadó (és…..
Amikor a köztévé átalakításakor úgy döntöttek, hogy az m2 ifjúsági/gyerekadó lesz, vélhetően nem az alábbi orosz videóban mutatott zenés-táncos műsorszámra gondoltak a műsorszerkezet sarokköveként, de a remény hal meg utoljára, ugye.   ..
A Hollywood Reporter rendszeresen közzéteszi a legtöbbet letöltött filmek, zenei albumok és tévésorozatok listáját. A legfrissebb tévés lista alant (a PirateBay statisztikái alapján), előtte pár megjegyzés. A Chuck sikere nem meglepő a geekfaktor azért erősen ott van a…..
Amerikában a USA Network, nálunk a Universal Channel (egy gazda kölyke mindkettő, a Comcasté) mutatja be a Facing Kate című sorozatot majd, amiben a Life (Életfogytig zsaru) egykori üdvöskéje szakmájától és környezetétől megcsömörlő ügyvédet alakít (az apja is az volt, a…..
Sir Alex 2010.09.30 15:50:21
A Hawaii Five-O új plakátja nem hazudik emberek, vizes macsóskodás rulez. ..
A nyári sorozatfelhozatal második összeesküvős-kémes sorozata, a csajos Covert Affairs az AMC Rubicon című produkcójával ellentétben próbálja magát annyira nem komolyan venni, és inkább afféle szegényember Sydney Bristow-ja akar lenni, csak sajnos a készítők túl sok baromságot…..
Sir Alex 2010.07.18 17:49:31
Az HBO jóvoltából a Comment:com idén először képviseltette magát azon a televíziós fesztiválon, amiből eddig ötvenet már rendeztek nélkülünk, és amihez fogható nem nagyon van másutt. Olyan legalábbis nincs, amin nem a vásári jelleg és a portéka elsózása, hanem a…..
A  jótékony adománygyűjtés kissé szokatlan, de hatásos módját választotta Evangeline Lilly, a Lost női főszereplője: saját magát bocsátja áruba, na nem úgy, mint Marika a nyóckerben, csak egy vacsora és beszélgetés erejéig, de ezt menten háromszor is. Lilly a Go…..
Tegnap este jelentették be két igen nagy rajongótáborral bíró sorozat visszatérésének konkrét időpontját, örömködjünk együtt: A Lost hatodik, egyben záróévada 2010 február 2-án érkezik a tévébe, tehát már csak hetvennégyet kell aludni, és visszatér egyik kedvenc…..
Javában forog a Chuck következő évada, ami egyelőre úgy néz ki, valamikor januárban indul útjára, és 13 helyett minimum 19 epizódos lesz (ujjongás, tapsvihar). Az egyik főszereplő, Yvonne Strahovski adott egy hatperces interjút a Televisionary blognak, jó szórakozást hozzá. …..
Sir Alex 2009.11.06 13:51:22
Az ABC két fontos bejelentést is tett, infónk vannak a Better Off Ted és a Scrubs házatájáról, bónusznak meg egy nagyon fasza NBC-hír. A Scrubs december 1-én tér vissza, kedden este kilenckor, és menten egy duplarésszel, hogy rendesen belerázódhassunk a kórházból az orvosi…..
Sir Alex 2009.10.29 16:57:00
Már régóta keringett a hír, hogy a csillagkúti kórház igazgatójától megválik a TV2 napi sorozata, de csak ma vált biztossá, hogy Pongrácz Péternek mennie kell. A Blikk szerint gazdasági okok állnak a háttérben, mivel a szereplőt alakító Gazdag Tibor „havonta súlyos…..
Valahogy csak kibírjuk. ..
Sir Alex 2009.10.15 16:14:22
Mindenki nézze, mert kiváló sorozat. Miért nem csap már le rá valamelyik kertévé? ..
Új rovatot indítunk olyan hazai és külföldi színészekről és színészekről, valamint tévésekről, akik vagy a mostani újoncfelhozatalban alakítanak kiugróan jót, vagy csak olyat, amivel egy közepes szereplőgárdából máris kitűnnek, illetve azokról a kollégákról, akik egy…..
Ha valami jól működik, akkor minek változtatni rajta? Mint ahogy a kereket sem kell újra feltalálni, a nyári tévéprogramot is nagyon faszán közzé lehet tenni, úgy, ahogy a nagy amerikai tévék is csinálják, világos, érthető, de mégis figyelemfelkeltő és azonnal megjegyezhető…..
Sir Alex 2009.06.08 18:02:36