Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bluerex

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A point-n-click játékok szerelmesei méltán imádják Zeebarf játékait (Visitor, Small Favor, és persze a Reemus-saga első és második része), mert nemcsak tökéletes a játékmenet, izgalmasak a fejtörők, hanem általában legalább kétféle befejezés, képi és verbális humor is…..
Az X-spot nagyon hasonlít a Hoshi Sagára (amiből nemrég már a harmadik rész jelent meg), annyi a különbség mindössze, hogy a játékosnak nem csillagot, hanem egy X-et kell megtalálnia az egyre furmányosabb pályákon. Nem egy tartós darab, de nagyon aranyos és ötletes cucc. Egyetlen…..
Bluerex 2009.06.04 16:46:25
Többen is beküldtétek a Crush the Castle linkjét, ami a jó öreg disztrojt emeli piedesztálra. Adott 24 vár, ezeket kell egymás után lerombolnunk meghatározott számú és típusú katapultlövedékkel úgy, hogy a vár lakó megpurcanjanak. Ha elfogytak a pályák, a pályaszerkesztővel…..
Bluerex 2009.05.06 13:44:39
Akik pedig nem bírják a tower defense műfajt, tegyenek egy próbát a Spherical Labyrinth című kalanddal. „Nagyon élveztem ezt a rajzfilmszerű játékot. Nem egy tipikus point-n-click, három ágon kell végigcsinálni, hogy tényleg a végére jussunk” – írja beküldője,…..
Bluerex 2009.04.17 17:17:57
Bluerex 2009.05.01 12:47:27
Régen volt agyatlan disztroj, a Deep Sea Patrollal ezt a hiányt szeretném enyhíteni. Klasszikus scrollozódó lövöldözéssel van dolgunk, flashjátékhoz képest remek grafikával. Egyetlen problémája, hogy talán túl nehéz, legalábbis közepes nehézségi szinten nekem igen lassan…..
Bluerex 2009.04.22 13:29:52
A Hero’s Arms megosztotta a Kongregate közönségét, kíváncsi vagyok, ti mit szóltok hozzá. Aranyos kis Zelda-szerű, japán stílusú kaland-szerepjátékról van szó, ami több napra elegendő munkakerülést rejt. Hősünkkel vándorolunk a világban, szörnyeket ölünk,…..
A Neverending Light jó példa a túl rövid játékra. A grafika és a paráztatós hangulat szuper, de a sötétben élő titokzatos lények közé lemerészkedő főhős alig ment meg egy csajt és szerel össze egy liftet, máris vége a játéknak. Ugyan ez csak első része egy tervezett…..
A Nitrome megint megcsinálta: a Rustyarddal ötletes és szép játékot készítettek, amolyan egyszemélyes Lemmingset, amiben egy ütött-kopott robot útját kell egyengetnünk egy roncstelepre emlékeztető világban. Robotunkra más robotok és mindenféle akadályok jelentenek veszélyt, hol…..
Egyszerű, de nehéz logikai cucc a Transmover, egyenesen Japánból. Főhősünkkel zöld pályaelemeket kell lődözni, minden lövésünkre helyet cserélünk az eltalált pályaelemmel. Ezt kihasználva kell 60 szinten megszereznünk egy kulcsot és eljutni az ajtóig. Hardcore játék a műfaj…..
Bluerex 2009.03.25 15:37:08
Szp küldte be a Foreign Creature nevű kalandjáték-sorozat első részét. „Remek grafika, helyenként déja vu érzés és sok vér jellemzi” – írja. A déja vu nekem is megvolt, nem keveset merített a Visitorból, csak még annál is véresebb. Egyébként egy könnyű…..