Regisztráció Blogot indítok
Adatok
equinox

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden cukiságolvasó nagy szerencséjére Viki el van látva cicákkal és történetekkel. Piszke és Csíkos után most bemutatkozik Szöszi, a kíméletlen kislánytól elorzott cica cukinaplója: "Tehát Csíkos, a „mutatványos”, már a mi macskánk volt. Szöszi ennek az…..
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy hét közel sem volt rá elég, hogy feldolgozza a megrázkódtatást, miszerint Cuddy örökbe fogad egy kisbabát. Azzal, hogy egynél több gyerekről fog mostantól gondolkodni, Cuddy szépen begyalogolt House lelkivilágába az életveszélyes…..
Mivel annyira tetszett mindenkinek Piszke, a foltos macska története, Viki volt oly kedves (mondhatni cuki), hogy írt nekünk, illetve a kedves olvasóinknak egy újabb cukinaplót. Ebben a részben Csíkos történetét ismerhetjük meg, bajuszpörköléstől az egerészésig. "Nem…..
Miguel tehát holtan hever a parkban a tengepart mellett. Látjuk, ahogy egy futó megtalálja, ahogy megérkeznek a járőrök, a nyomozók, majd Dexterék, szomorú kísérőzene megy a háttérben. Miguelt valamilyen módon mindenki gyászolja, így Dexter is kénytelen a fájdalomtól megtört…..
„Tehát így ér véget“- gondolja Dex, amint az autó csomagtartójában fetrengve robog egy helyre, amithez nem fűz sok reményt. Természetesen nem így képzelte igencsak effektív pályafutása végét, ráadásul Harrynek is igaza volt, hiába figyelmeztette végig: nyilván…..
Kedélyes közös vacsorán találjuk magunkat egy nagyon elegáns helyen Dexszel, Ritával, Miguellel és Syllel. Látszólag minden remek, Dex és Miguel jól elviccelődnek egymással, de Dexter nem mulaszt el figyelmeztetni minket, hogy ez csak álca, és neki sürgősen el kell döntenie,…..
Dex felébred a Miguellel közös gyilkolást következő reggelen tehát, és most még üdítő érzés, hogy van egy barátja, aki osztozik a titkában. Nade hamarosan beállít Syl, aki igencsak zaklatott, merthogy Miguel nem volt otthon az éjszaka, és azt állítja, hogy Dexszel volt. Sylt…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.04.03 10:09:00
Szereposztunk: Kathleen Turner és Diane Farr mellé Peter Gallagher (The OC) érkezik a Kaliforgia harmadik évadába, amit már csak miattuk is érdemes lesz nézni. Mekhi Phifer (Vészhelyzet) a Lie to Me-ban kapott többepizódos vendégszerepet.A 2010-es Golden Globe-gálát a díj…..