Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uwa

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Szerdai retro: Another World 2010.06.23 19:20:00
Kezdjük azzal, hogy megnézitek az alábbi képet, minden idők egyik leghíresebb artworkjét és játékborítóját. Kattintsatok rá bátran, és a nagyobb verziót nézegetve mélázzatok el a hangulatán, stílusán, apróbb részleteken. Na, valahogy így indult az Another World…..
Nem csalás, nem ámítás, megmondták a brit tudósok, pontosabban egy Steve Pope nevű pszichomóus a Lancashire Evening Post nevű brit lapban. Két óra játék olyan hatással van az emberre, mint egy csík kokain, és nem ám csak az addikcióra utal a derék szakember, hanem konkrétan azt…..
Hunter PvE kisokos UI, addonok 2010.04.03 09:58:00
Sziasztok! Kicsit régen írtam ide, de költözünk melóhelyestől így a 3 napnyi pakolásázs után (és közben sem) nem nagyon volt energiám összerakni bármit. :) De itt a hétvége, szóval bemutatom az UI-mat, leírom, hogy milyen addonokat használok, mik segítenek legtöbbet a…..
Bár azt mondtam, hogy nem lesz most pénteken adás, de aztán mégis lett volna, nem is akármilyen. Tóth Andrissal végre megbeszélhettük volna a világegyetem ügyes-bajos dolgait, ami mondhatni már eléggé időszerű volt. De nem lesz adás, mert a Civil Rádió helyettünk egy blues…..
gombapresszó Rahan 2009.10.19 12:31:00
Itt van Rahan, akiről ma reggel beszéltem, ez a szőke, rosszarcú figura, gyermek korom hőse. Nem is értem, Tibi hogy nem ismeri. 12-13 éves lehettem és le voltam nyűgözve ettől a csupaizom ősembertől, aki magányosan járja a vadont és szorult helyzeteiből egyetlen kés…..
gombapresszó Mindjárt jövünk 2009.10.08 13:29:00
Nem szép dolog egy szó nélkül így cserben hagyni az olvasókat, ezért ez a kis poszt itt. Mostanában elcsendesedett a blog és egy darabig még ebben a tartalék üzemmódban is marad, mert kizökkent a helyéről a világ egy része, amit előbb - ó kárhozat - a helyére kell rakni.…..
Csökkenni látszik a blog látogatottsága, ezért bevetjük az ilyen helyzetekben használatos klasszikus fegyverek egyikét, a kiskutyát. Na jó azért ennyire nem öncélú, van neki aktualitása, mégpedig az, hogy aki szeretne magának egy kis vizslát, az most kaphat egyet. Vagy hetet.…..
 A mai adás félórásra sikerült, mert Tibi meztelenül leesett a lépcsőről és elvitték a mentők. Meg is halhatott volna, de nem halt meg, ezért este söröztünk egyet. Nemsokára felkerül az archívumba az a telefonbeszélgetés, amit a János kórház traumatológiáján úton az…..
Mindenki a készülékek elé! A mai a nyári szünet előtti utolsó adás! Igaz, hogy csak egy hetet pihenünk, de akkoris.  A ma estéről biztosan csak az tudható, hogy én kiborulva érkezem a meleg miatt a rádióba, valamint a zene. George Benson adott - állítólag - feledhetetlen…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
gombapresszó Igérgető művészek 2009.07.23 12:03:00
Arra gondoltam a minap, amikor a dunszttól az agytevékenységem arra a szintre csökkent, ahol már néhány vegetatív funkció üzemben tartása is jelentős nehézségekbe ütközik, hogy szeptemberig minden elmaradt igéretünket teljesítjük. Csakis az extrém meleg lehet az oka, hogy…..
2 hét New Yorkban 2 / Tíz könyv 2009.05.28 16:33:00
Tekintve, hogy szeptember végén már New Yorkban kéne lennem, kicsit sok az a majdnem két hónap, ami az első felajánlás óta eltelt, de csak eljött a nap. Elfoglalt is voltam, meg aztán vívódtam is eleget, hogy mi lenne a jó második fordulónak. Érkezett sok szép ajánlat, bennük a…..
Arról már nem is beszélek, hogy ez a hét még az előzőnél is rövidebb volt, pedig az sem volt 3 napnál hosszabb. Viszont beszélek a ballagásról. Misi fiam befejezte az általános iskolát és ma délután 4 órától lesz ennek az ünnepélyes megjelenése, ahol én álló- és…..
Én nem tudom, mi van. Nem lehetséges, hogy a NASA titkolózik és mégiscsak gyorsabban kering a Föld a Nap körül, mint eddig? Ez a hét kábé három nap alatt telt el. Vagy csak annyit picsogtunk az előző adás miatt, hogy kitöltötte az egész hetet? Na mindegy. Megint Péntek van.…..
gombapresszó Szavazz rám! 2009.06.02 09:58:00
Ha már az adásban való megbeszélése ilyen furcsa véget ért, legalább itt a blogban próbáljunk valami tartalmasat hozzátenni a vasárnapi EU választásokhoz.  Dávidtól kaptuk a linket, ahol mindenki próbára teheti pártszimpátiáját illetve azt, hogy ha csakis az EU és…..
Továbbra is betegesen tartjátok magatokat ahhoz a szerintetek nyílván vicces szokásotokhoz, hogy ha nincs adásposzt, akkor az első kezetek ügyébe eső bejegyzést telefirkáljátok az adásban elhangzottakkal kapcsolatban, ha meg van, akkor szartok bele. De semmi gond, mindent a…..
gombapresszó Iraki jó emberünk 2009.05.13 00:46:00
A héten Bagdadból is volt látogatója a blognak. Minthogy Tibi épp Irakban tartózkodik, a legvalószínűbb megoldás az, hogy ő volt az. Ha így van, akkor igazán küldhetnél néhány mondatot a helyszínről, Tibi. Azért nyitottam ezt a posztot, hátha csak ez hiányzott hozzá. Ha…..
Most hogy ennyien összegyűltünk (az első Index címlap), hadd figyelmeztessek mindenkit arra, hogy ma este 7 órakor gombapresszó a 98 MHz-en. A zene az Stinking Lizavetta lesz, a többit meg majd meglátjuk. Akinek kérése, kérdése, véleménye van az ide írja, ne máshova! obj=new…..
Igen. A pénzérmés poszt kikerült az Index címlapjára és ott is maradt körülbelül nyolc órán keresztül. Ez volt az első ilyen alkalom, így ezt még akkor sem hagyhatjuk szó nélkül, ha megfogadtuk, hogy nyilvánosan nem ugrálunk sikoltozva, hisz az a gyengeség jele. Nem…..
Benzinkutasok, mozipénztárosok és a gombapresszó készítői. Ők azok, akik akkor sem pihennek, ha az egész világ énekszóval és tánccal köszönti Május elsejét. Azt kértétek, hogy legyen ma is adás. Lesz. Este 7-től Tibi énekel, én táncolok, így köszöntjük a tavaszt.…..