Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jucc73

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzá kellene válnom, hogy megfeleljek a saját elvárásaimnak. Már ami a biológiai működésemet illeti. Merthogy ismét feltűnt a démonom, aki azonmód bevette magát a fejembe és amolyan diktátorként mindenbe beleköt. Mi ez a mellkasi szúrás? Tüdőáttét? No, és az a hasi valami?…..
Múlt szerdán voltam az aktuális negyedéves kontrollok első felén, mely állt egy hasi ultrahangból, vérvételből és egy mellkasröntgenből. Az onkológussal péntekre van randi egyeztetve, de természetesen én már ma érdeklődtem az eredmények miatt, hogy végre kissé…..
Jucc73 2014.01.30 17:13:47
@Altezza: persze, hogy minden rendben lesz :)
De aztán negyedévenként újra ezt fogod átélni? Az a baj ezzel a rohadék pánikkal, hogy egyre többször képes rátörni az emberre, erősödni is képes, és tüneteket is produkál.
Csak megsúgom, hogy az agykontroll gyógyításra is képes.
Igen, hamarosan itt van, nemsokára megérkezik. Fények, illatok, család, jó ételek, jó esetben nyugalom, de mindenképp belassult időszak. Ez a Karácsony nekünk. A gyerekeknek pedig varázslat, izgalom, ajándékhegyek.Ezért is fontos, hogy készüljünk, napról-napra hangolódjunk az…..
Abroadori Space 2009.03.30 23:14:20
Történés: Ezen a héten őrült nagy hajtás lesz a szállodában, 100%-os a foglaltság a bizonyos Space miatt, ami a Nasa-nak valami konferenciája tudtommal, ezt minden évben megrendezik és állítólag mindig őrültek háza van. Ma is már elég nagy volt a forgalom, csomó egyenruhás…..
Abroadori Eletjel 2009.03.13 21:47:12
Megerkeztem Colorado Springsbe, minden ok. Nagyon szep minden, kedves emberek kijottek ertem a repterre, most epp naluk vagyok.:)Irto jo volt New Jerseyben, voltunk New Yorkban, meg Atlantic Cityben, ahol elvertunk jo sok penzt. Majd teszek fel a fotoblogra kepeket, ha kicsit tobb idom lesz.Pusz…..