Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kop

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A középdöntőre tényleg véget ért az átok: a Virtuózok negyedik adásában immáron teljes hosszában élvezhettük az előadásokat, sőt közös produkció is volt az Amadindával, és mindez csak 15 perccel növelte meg az adásidőt, másfél órán át tényleg komolyzene ment a…..
Csak viccelt Balázs, amikor élő adásban buzizta le az egyetemistát, aki fellépett az ellen, hogy a lányokat ingyen engedik be bizonyos szórakozóhelyekre. Teczár Szilárd többször hangsúlyozta, nem az ingyenbelépőt irigyli a lányoktól, hanem szerinte az ilyen jellegű helyek pusztán…..
Roger Waters @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.08.25. Ha valaki rajong az úgynevezett Igényes Zenéért, akkor szinte garantált, hogy a Pink Floyd az egyik kedvence. Fontos megemlíteni az Igényes Zene mellett, hogy ezek az emberek mesterei voltak a hangszereiknek, elképesztően átgondolták a…..
Zseniális írást találtunk a Borsban, egy nő meséli el, hogyan csalt ki tőle 28 milliót egy jósnő, akit egy látóval kerestet. Minden szava kincs, tessék elhinni. Újságban hirdette, hogy jóslással, sorsteremtéssel javít mások életén az Sz.-né Ildikóként bemutatkozó asszony,…..
Kop 2011.02.21 15:41:47
Mindenki emlékszik, mi történt 2006. október 23-án: tüntetések, randalírozás, Fidesz-nagygyűlés, a két tábor összekeverése, majd összeverése rendőrök által, rendőri túlkapások egész sora, szétdúlt város. Ám nehogy azt higgye valaki, hogy mindez kifogott Demszky Gáboron,…..
Április 1-ején lessz a születésnapom, már nagyon készülünk rá meg szerintem vmi meglepi buli is szerveződik de nem akarom elrontani hiszen az enyém. Ebből az alkalomból rendeznek megint egy országgyűlési népszavazást amire már előre eldöntöttem hogy minden képpen elfogok menni…..
Egészen eddig a pillanatig azt hittem, hogy egy kiégett, mindent látott médiamunkás vagyok, akit már nem lehet meglepni egy sajtóközleménnyel. De a köztévé sajtósa gondoskodott róla, hogy visszaszerezzem hitemet, lelkesedésemet, és ezek után ne unott pofával kattintsak rá a…..
Kop 2010.08.31 16:21:52
A Benkő Dániel feleséget keres című műsorában a döntőig sem jutott el Rusz Éva, aki a Blikk infói szerint most Delhusa Gjon show-jában tűnhet fel. A tatabányai ruhaüzletben dolgozó 43 éves elvált anyuka állítja, "szeretném Delhusát szőröstül-bőröstül", de a…..
Vicesek ezek az amerikaiak, a Piranha 3D tévéreklámjával (lásd videó) nem is az volt a bajuk, hogy bazinagy halak szednek benne darabokra embereket, és a víz pezseg a vértől meg a belektől, hanem egy oldalról túl jól látható, illetve egy másik alkalommal csak úgy ringó csöcs…..
Egy hónapja vártam erre, ma végre megérkezett az Amazon ebook-readere, a Kindle. Minden lépésemről beszámolok a kicsomagolástól, az első könyvek feltöltéséig, folyamatosan frissítem ezt a posztot.  Kezdjük a kicsomagolás bonyolult műveletével és néhány képpel.…..
Geekblog The Expendables 2010.10.14 08:40:00
Stallone Expendables-e a legjobb amerikai akciófilm a nyolcvanas évek végének, a kilencvenes évek elejének reneszánsza óta. Az Expendables elrendez, elsimít és meggyógyít dolgokat. Ennyire jó.Nem volt túlzás a film reklámkampányának arra a bizonyos igényre való rájátszása,…..
Az utóbbi idők egyik legjobb platformjátéka volt a Robot Wants Kitten, és most végre megérkezett a folytatása, a Robot Wants Fishy. A főszereplő robot ezúttal egy halacskát akar megszerezni egy hatalmas labirintusban, amiben hemzsegnek a szörnyek és kisebb-nagyobb főszörnyek. A…..
Kop 2010.08.25 10:45:34
A macskásnak az a folytatása, amikor kutyát akar: www.kongregate.com/games/Hamumu/robot-wants-puppy
a halas a kutyásnak a folytatása. Szóval ez a harmadik rész :-)
Azt, hogy a kereskedelmi tévék reggeli műsorai arra valók, hogy az ember két kávéval kevesebbet igyon, alaptétel. A tájékoztatlanság, a butaság, a rihi-röhi évek óta "nemzeti minimum", de a ma reggeli Mokka azt hiszem, ebben a műfajban is elment a végsőkig. Hogy a…..
Ki ne emlékezne a Hedgehog Launchra, a Learn to Flyra vagy éppen az összes többi kilövős játékra? A Meteor Launch is egy ezek közül. A dolog nagyban hasonlít a Hedgehog Launchra, itt azonban egy álmodozó és végtelenül naiv ifjú indián bőrébe bújva kell egy lezuhant meteort…..
Az UBMTechInsights és az iFixit emberei jól belekukkantottak az iPhone 4-be és az iPadbe, a kutakodás tárgya az új és váratlanul felbukkanó hardver, a giroszkóp volt. Kiderült, hogy az iPhone 4-esben található, a mozgás pontosabb felmérésére szolgáló eszközt a STMicroelectronics…..
Köszönöm mindenkinek, aki igyekszik segíteni nekem abban, hogy végigvigyem ezt a hülye játékot és e-mailen, kommentárokban elküld nekem nekem 1-1 linket. Abból az egyik egy nem túl bizalomgerjesztő orosz honlapra vezet, ahonnan bevallom őszintén, nem szeretnék semmit a gépemre…..
A hatalmas marketinggépezettel, és itt a C:c-n is elképesztő posztáradattal beharangozott Lost évadzáró nálam ma hajnalban kiütéssel megnyerte a minden idők legrosszabb sorozatlezárása versenyt. A korábbi zseniális évadok után az utolsó pár rész egy átgondolatlan, sebtében…..
Kop 2010.05.26 01:17:21
@algi: Azért az nem igaz, hogy 0 erőfeszítés. Csak azok mondják ezt, akik ki vannak bukva a befejezéstől. Tulajdonképpen viszonylag sok kérdésre választ kaptunk. Gondolok itt minden dharmás dologra, a Többiek néhány titkára, Jakobékra, stb.
Kop 2010.05.26 11:04:05
@Deuce Bigalow: Az ilyen kommenteket valahogy nem tudom értelmezni. Ennyi erővel akkor ugye olyan embereket is le lehet seggarcozni, akiket nem is ismerek, csak nicknévről. Akkor kezdem is...
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
Olyan jeleneteket válogattunk össze, amiknek a jelentősége akár abban a pillanatban világos volt, vagy csak később, esetleg évadokkal arrébb döbbentünk rá, hogy miért is voltak meghatározók. A lista szubjektív, emberek, kommentekben jöhet még tipp bőven, és akkor lesz még egy…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Mi a nevelés célja? Az oktatás célja értékes embereket nevelni a társadalomnak. Vajon jó irány-e az, hogy egyre megengedőbb az iskola a tanulókkal? Mi szól a szigor mellett és a szigor ellen? Ezekről írom le itt a véleményemet. A társadalom számára az a hasznos polgár, aki…..
Ficsor Gergely alias LiszkaY már három játékkal szerepelt a blogban, és most újabb művével érdemesült a posztra. A Flags igen egyszerű játék, a világ országainak zászlóit kell kitalálni, és ahogy haladunk előre a játékban, mindenféle segítségeket (időbónusz, egy rossz…..