Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marketingmumus

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Marketing Szövetség 2009. április 6.-án Gerillamarketing Workshopot szervez. Délelőtt szó lesz alternatív marketing eszközökről kisvállalkozások számára, vírusreklámokról, délután pedig elsősorban a webes eszközökbe, a Google használatába és a web2.0 trendjeibe…..
Aki komolyan veszi a tanulást és folyamatos fejlődést, annak nagy dilemma lesz eldönteni, május 16.-án vajon melyik eseményen vegyen részt, ugyanis egyidőben kerül megrendezésre a Marketingtorta III., a Marketingcommando legújabb (eddig még titkos) rendezvénye, az Onlinevállalkozás…..
Nem teljesen konferencia, inkább előadássorozat, de nem mehetünk el szó nélkül az Onlinevállalkozás.hu Kft Fókusz nevet viselő sorozata mellett sem. Az 5 előadásból álló rendezvény azoknak kíván átadni hasznos információkat, akik most kezdenek vállalkozásba és elsősorban…..
Március 6-7-én került sor a Marketingcommando egyik zászlóshajójának számító rendezvényre, a Marketing Szuperkonferenciára. A kétnapos konferencia témája idén a termékbevezetés volt. A Marketingcommando csapata láthatóan mindent megtett, hogy újításokkal tegye jobbá a…..
Wermer András Termékteremtő szemináriuma kissé talán kilóg a nagy konferenciák sorából, azonban olyan témáról szól, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni, ha marketingről van szó: arról, hogy nem elég a jó marketing, ha a termék nem megfelelő. Ezért Wermer András azt…..
A 2008 novemberében útjára indult Marketingtorta konferencia második állomására február 26.-án került sor. A Marketingtorta független kezdeményezés, célja, hogy sokoldalú tudást nyújtson a résztvevőknek és lehetőséget adjon azoknak az ifjú, tehetséges marketingeseknek is,…..
Január 15.-én a budai SportMax 2.-ben került sor a Marketingcommando rendhagyó konferenciájára Időkerék címen. A konferenciához tényleg szükség volt egy stadionra: 1500 ember vett részt rajta. És miről volt szó? Nagyjából arról, mit tegyenek a kisvállalkozások válság idején.…..
Halihó!!!!Itt a konferencia szezon! Jobbnál jobb marketing rendezvények kerülnek megrendezésre! No ezekről olvashatsz majd nálunk!Marketingre fel!:)..