Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frbully

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A szerkesztőségünk birtokába jutott  (hozta a postás) kereset alapján kimutatjuk, mitől durrant be annyira az úgynevezett közszolgálat, hogy tízmilliós kártérítésre pereljen egy újságírót. Részletek a műből. „Az MTI Nonprofit Zrt. egy 130 éves hírügynökségi…..
frbully 2012.09.09 02:05:46
Állítás:
MTI „...hazudott”
"...hazudnak nekünk”
"...álhíreket terjeszt"
"...hülyíti az olvasóit"

Bizonyítás:
MTI.hu ezt írta pl.: "nyugállományba vonuló Thész Gabriella" (pl.:
os.mti.hu/hirek/76561/javitas-megujulnak_a_kozmedia_zenei_egyuttesei)
De "Gabi néni már készült a 2012/2013 évadra", "kihirdette, hogy szünet után augusztus 27-én lesz az első próba", vagyis a nyugállományba nem vonulhatott (legfeljebb küldték bele), tehát

MTI „...hazudott”
"...hazudnak nekünk”
"...álhíreket terjeszt"
"...hülyíti az olvasóit" Q.E.D.
Mi volt a legcikibb a 2010-es választásban? Az OVB összeomlása? A Fidesz-henger? A szakállas szociológusok leváltása multiknál dolgozó, de multiellenes ördögpálcásokkal? A halálosan fejbebotoxozott Lendvai Ildikó kataton kubatovozása?  Egyik sem jutott a közelébe sem annak…..
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
w E pur si muove! 2007.12.29 17:45:00
Töredelmesen bocsánatot kérek. A karácsonyfát a Jézuska hozza. T. Lakótársak! Dec. 23-án 9-16 óra között kerülnek kiszállításra a fenyőfák. Kérjük, a lakásokba való bejutást lehetővé tenni szíveskedjenek. Utak mentén, áruházaknál található fenyőárusoknál fát ne…..
frbully blogja Na 2007.04.02 14:27:07
2007. 04. 02Na, kipróbálom, milyen is az a blogolás. A pszichiáterem biztos elégedett lenne velem, ha tudná. De nem tudja, sőt nincs is pszichiáterem. Úgyhogy lehet, hogy tök hiába töröm itt magam, senkinek a boldogságát nem lendítem előbbre. Nem baj, nyomot hagyok; egy kis…..