Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torr

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiskofa Világa LIFT 2012.10.28 12:40:39
Nem tudom ki ünnepli és ki nem, de mindenkinek kellemes Halloweent kívánok! :)  Két hete hétvégén volt a LIFT, a leszbikus Identitások Fesztiválja, amire benéztem. Jól éreztem magam, de túl sok újat nem adott a rendezvény. Du. egykor kezdődött a gyermekvállalás…..
Kiskofa Világa Happy New Year! 2011.01.03 21:47:00
Először is minden kedves olvasómnak nagyon boldog és sikeres új évet kívánok. Remélem, hogy minden amit 2011-re elterveztek, valóra válik. :)Az ünnepek kellemesek voltak, és persze túl gyorsan elteltek. Mivel a két ünnep között dolgozni voltam kénytelen, 26-án már jöttem is…..
torr 2011.01.04 09:59:56
Raktam megosztó gombokat a posztok elé, hogy könnyebb legyen terjeszteni a híreket (nem vagyok szakképzett css-programozó, tehát kéretik rendesen megbecsülni a teljesítményt :-)).Ezen kívül belinkeltem a blog angol nyelvű verzióját is, ahol egy-két témába vágó magyar hír…..
Üdv,Remélhetőleg ez az utolsó itthoni bejegyzésem saját net nélkül. :( Szerencsésen megérkeztem, és utam kifejezetten kellemes volt. Egy volt kollégám kivitt a reptérre, úgyhogy mégcsak el sem fáradtam, mire hazaértem. Eszméletlenül jó érzés volt két év és három hónap…..
Kiskofa Világa The last days... 2010.03.17 17:58:00
Bizony ám, 29-én este, azaz kevesebb, mint két hét múlva érkezem haza. Hurrá, már alig várom!! Világéletemben nehezen viseltem az utazást megelőző napokat, ilyenkor mindig tűkön ülök.Háth, enyhén szólva van még mit elintéznem, de a tévémet például már eladtam. :) Potom…..
A minap ismét kaptam egy e-mailt, hogy miért nincsen engedélyezve a kommentálás. Bár korábban már egyszer szavazásra bocsátottam a dolgot, azóta picit megnőtt az olvasók (igaz, elsősorban a feedelők) száma, ezért megismétlem a kérdést - szóval alább tessék véleményt…..
A 24 mostani évada ugyan New Yorkban játszódik, de Los Angelesben forgatják, mert olcsóbb odavetített háttérrel dolgozni, mint a stábot kivezényelni a híresen nem olcsó eredeti helyszínre. A trükköket az a Stargate Studios készítette, akiktől egyszer mutattunk már egy…..
Kiskofa Világa On the way home... 2010.01.20 15:45:00
Halihó,Remélem mindenkinek szépen telt 2010 első három hete. :) Nekem a szilveszter éppúgy kellemesen, ismerős arcok között telt, mint a karácsony. Mary és Andrea rendezett náluk egy bájos kis házibulit. Ettünk, táncoltunk, óvatosan duhajkodtunk. Én valahogy nem voltam kreatív…..
Kiskofa Világa Autumn Season(s) 2009.10.10 15:45:00
Hi,Lássuk, miről nem meséltem még eddig. Ja igen, már több hónapja van egy bazinagy mikróm! Igazándiból már évek óta szükségem lett volna egyre, de mindig volt valami ürügy, hogy mégse szerezzek be. Míg albiban laktam azért, mert nem akartam cígőlni, mikor saját lett meg…..
Kiskofa Világa Jailhouse rock! 2009.07.19 15:44:00
Találtam valami nagyon klasszat! Igazából nem lepett meg annyira, már régebben is hallottam róla, hogy a 'legkellemesebb' börtönök - márha lehet egy börtönt annak nevezni- a Fülöp szigeteken vannak. A női büntetésvégrehajtási intézetekben pl. ott maradhatnak a kisgyerekek az…..
Kiskofa Világa The wedding is on! 2009.07.07 21:21:00
Jujj, de jó volt az elmúlt pár nap! Először is részt vettem életem első meleg lagziján! Két srác esküdött meg a Baraka csoportomból. Igazi multikulti ceremónia volt, az egyikük ugyanis indiai, a másik pedig félig német, félig pedig angol. Ahogy arra számítottam, az egész nem…..
Izgalmas napokat élünk úgyhogy most mindenkinek ajánlatos megnézni legalább a Híradót (19:30 m1), meg Az Estét (22:10 m1). A közszolgálati egyesen egyébként az egész estét el lehet tölteni, csak az Önök kérték (20:10) idejére kell elkapcsolni, bár az is egy élmény, a maga…..