Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blake69

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Majdnem Bepalizott munkakereső blogot csinált, hogy megossza a kételyeit a nagyvilággal. A Homár segíteni szeretne neki ebben, no meg figyelmeztetni azokat, akiket megfogott a cég valamelyik hirdetése vagy ügynöke: előbb jól gondolják végig. Nem állítjuk persze, hogy a Relax Island…..
Blake69 2009.03.24 15:53:13
@TH:

ez is rólam szól

scifipedia.scifi.hu/?cat=8

Nem. Az utalván nem kedvezményre jogosít. Az fizető eszköz. Te megrendeled, a ScienNet átutalja a pénzt a cégnek, és te mehetsz és megvásárolod. De ha vásárolsz, nyilván nézed azt is, mekkora kedvezményt kapsz...

Tényleg nincs időm többre, mennem kell.

szép napot, és további jó vitatkozást.
Blake69 2009.03.24 20:56:59
@Joe Forster/STA: Na igen. De akkor a nemlétező internetkapsolatommal jöttem vissza, mert ha jól emlékszem négykor lejár a munkaidőm, ugye?

A valóság az, hogy amíg telefonon beszéltem, nem tudtam szétszedni a laptopot és a mobilnetet, aztán visszanéztem, és még bebigyesztettem egy választ.

Tudom, hogy egy élmény volt velem tárgyalni, de legnagyobb sajnálatotokra nem vagyok egy nagy fórumozó, úgyhogy nem fogtok gyakran látni, csak egy barátom miatt jöttem fel, és most is ő mutatta, hogy még szóba kerültem....

TH (vagy HT hirtelen nem látom a neved): A nevem az ami. Iwisen megkereshető. :)

jó éjt! :)
Blake69 2009.03.25 10:01:50
@horex: Na nem, én három c-vel írnám, és újból helyett "ismétet" A többi stimmel, főleg, ha megtudom, mire is lettem idézve :)