Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hírboncnok

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hangzatos címben számol be a Heti Válasz bulvár internetes oldala, hogy Morvai Krisztina majdnem Medgyessy esélyegyenlőségi minisztere lett. A jobboldali „értelmiség” lapja ezt az alábbi MTI tudósításból hámozta ki: „Annak kapcsán, hogy a sajtóhírek szerint Morvai…..
Köze sincs az objektív tájékoztatáshoz az erdélyi liberális Transindex legutóbbi írásának sem. A portál minden fenntartás nélkül ismerteti a Dél-Amerikában lelőtt magyarokról szóló bolíviai kormánypropagandát: „a hatóságok szerint a merénylők…..
Szenzációként tálalta hétfőn a Blikk, hogy meztelenül fotóztatta magát (18+ oldal!) egy nő Budapesten a belvárosban. A cikkhez videót is mellékeltek, amin egy fiatal lány anyaszült meztelenül pózol egy fotósnak Budapest turisták által kedvelt közterületein, a Váci utcában, a…..
A magyarokat rasszistának minősíti, a hatóságokat lényegében bűnpártolással vádolja a Transindex nevű erdélyi liberális portál legújabb cigányügyi írása. Az elképesztően elfogult cikk szó szerint megegyezik a magyarországi megélhetési roma politikusok véleményével:Amikor…..
Konzervatórium Bethlen 2009.03.23 15:06:00
"Nyolc éve élünk vele együtt, inkább rosszban, mint jóban. A keveseknek, akikben ez a rendíthetetlen idegrendszer, bolygathatatlan lélekjelenlét, úrilovasi vakmerőség és tényeket, logikát elsodró elán csak köznapibb fokon jelentkezik – ő a tökéletes eszménykép. A…..
hírboncnok 2009.03.24 10:58:53
@Lord_Valdez: "Azért szeretem az ilyen párhuzamkeresős írásokat, mert nem túl megerőltetőek, bárhol lehet találni."

Ja, nekem is ilyesmi jutott eszembe... Előrángatunk valakit a történelemből, 1-2 közös tulajdonság persze található ("mindketten miniszterelnökök voltak! hoppá! ez jó lesz!"), aztán összeírkálunk néhány hülye mondatot, melyek kohéziós ereje leginkább a nyál.
Nem kellett sokáig várni arra, hogy megköszönje Gyurcsány Ferencnek a március 15-i Szabad Sajtó Díjat Ágoston Hugó romániai magyar publicista. Nem mintha eddig nem dolgozott volna már sokat a szociknak a bukaresti renegát, most azonban olyannyira sikerült csúcsra járatnia a…..