Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pillangószárny

25 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. itt vagyok.Vártalak.Magamban beszélek, mert nem szólítasz. Dühös vagyok.Badarság azt hinned, hogy nem hallom, amit mondani szeretnél, de nem teszed, mert könnyebb Neked, ha én is szenvedek attól a felismeréstől, hogy amit egyszer megkaptunk, azt ugyanolyan lendülettel el is…..
ébredek, Veled vagyok immár...Látom, ahogy öleltél éjjel, ahogy karoddal ringatsz, ahogy, mint fának a gyökere a földben, fogod a kezem, markolod ujjaiddal az enyémet, szinte kiszalad a vér belőle, majd a kézfejemet simogatod, mintha mondanád, álmodj még, ne ébredj fel, sokkoló…..
...nem az!A színről is szeretnék eltűnni....
Megragaszthatatlanná, fényevesztetté, miszlikbe szakítottad a szárnyaim.Nem akarom, hogy valaha is utánam kiálts. Durva Vagy, kegyetlen, mindezt álcázod mindenféle betegség-álarccal.Rejtőzködsz, mint aki vadnak tetteti magát, pedig nem Vagy az, nem!!!!!Az igazi vad tényleg…..
Üveg csupán. Nem látod magad benne. Nem, nem azért, mert nincs szemed, nem azért, mert annyira mélyen Vagy magadban, mert látod a szépet, látod, hogy milyen szeretnél lenni. Gyarló módon veszed el, amire méltatlan Vagy, kéred, kívánod, ami nem lehet a Tiéd. A tekinteteddel sem…..
...hogy a világon a legnagyobb dolog Tőled, hogy nem hagyod, hogy közel legyek Hozzád!Azt is tudom, hogy ezt merő óvintézkedésből teszed, mert nem akarod a szárnyaimat törötten látni, mert sokkal tündöklőbb, ha kéken, fényesen világítanak. Így legalább messziről, másik…..
  Igen, az álmok fellegvára...ez itt az én országom...De hisz tudod, hogy nem azért hiányoznak a dolgok, mert mindennapi rutinná váltak e rövid intervallumban, tudod, hogy eddig is beszélgettem Veled, amikor még nem is hangokkal tettük azt, sms-ből is jutott elég, de azok is…..
Körém telepedett.Nincs mit tennem ellene.Még élvezem is. Tekinteted immár örökké rajtam.Visszaadjam? Szeretnéd, ha semmissé tenném egyetlen pillanat alatt ezt a rabságod? Megteszem, ha valóban ezt akarod...Ha kéred a bilincseid kulcsát...............T I É D! Ha tényleg azt…..
Azt is tudom, hogy a világon a legnagyobb dolog Tőled, hogy nem hagyod, hogy közel legyek Hozzád!Azt is tudom, hogy ezt merő óvintézkedésből teszed, mert nem akarod a szárnyaimat törötten látni, mert sokkal tündöklőbb, ha kéken, fényesen világítanak. Így legalább messziről,…..
Óh...ha tudnád, hogy látlak már megint, hogy a sötét falaid mennyire világítanak attól, hogy a lényed szikrázik ott a sötétben.Óh...ha tudnád, mennyire szeretem ezt a cirkuszt, aminek véget vetettél, amiről azt gondolod, nem is vagyok benne jelen...mert ezt csak Te gondolod, hogy…..
Félelmetes az agy. Mert érez, érzékel. Jelenléteket. A gondolatokat.Az, hogy valaki más, akivel agyban találkozott már, verbális kommunikáció nélkül is képes beszélni. Átengedni a gondolatot. Azt, hogy valójában mit üzen.Ez akkora gabalyodást tud okozni, hogy egyik-másik ember…..
Már a kikötőben várakozott. A parton rengeteg utas állt. Hosszú hónapok óta várakozott a kapitány, hogy ezt a hajót elindítsa.Az utasok hatalmas pakkokkal érkeztek, tudták, nem lesz kiszállás egy ideig. Ismerkedtek egymással a parton, halk csevely hallatszott a kisebb-nagyobb…..
Volt egy fiú. Folyton rajzolt, alkotott. Ilyenkor a szemei életre keltek, világítottak, nem kellett a sötét szobában villanyt kapcsolni, mert a fiú szemei megtették azt.Egyszer rajzolt egy lányt. Elképzelt valakit, aki állandó mozgásban van, aki csak a lényével simogatja, aki a…..
Kiadó.Nem bérbe, örökre. Ez nem egy hirdetés, ez egy komoly dolog. Számos feltétele van az örök bérleti jognak.Csak néhányat sorolnék fel közülük.- szeretni foglak, vigyázat!- ne legyen a fenti feltételem ellen kifogás, és kérlek, hogy az alábbiak ellen se legyen.- ha beteg…..
Varázsolok magamnak egy országot, és belakom Veled. Berendezem az érzéseimmel. Csupa-csupa virágos ágy lesz benne, fény lakosztályomban halványlila baldachinban fogom a hajnali teát fogyasztani, miközben gyönyörködni fogok a szép szemeidben, ahogy halottan becsukod előttem. Ha…..
 Az ONB egy nagy kultúrolvasztó. A zenekar tagjai szerte Afrikából származnak, jelenleg 12 fővel működnek, de gyakran ennél több zenész is megjelenik a színpadon. Zenéjükre nagy hatással van a nyugat-afrikai hangzásvilág, különböző stílusokat vegyítenek, a rockot, a…..
Találtam egy virágot. Gyomok között volt a földjében.Kiástam, szeretgettem, elképzeltem az új helyét. Eleinte szépen nőtt, illatozott, tündökölt. Szerettem, simogattam, éltető vízzel tápláltam... különleges virág volt, ami este nyílott, nappal becsukódott.Szép volt,…..
A minap lesétáltam a Duna-partra. Duna-parti kisvárosom gyönyörű tájékán tudok igazán megnyugvást találni.Szeretem a természetet beszívni magamba, szeretem, ahogy fellélegezhetek a tisztaságában, élvezem már a madarak csicsergését, örömmel veszem a víz nyugodtból…..
Vörösbort iszom.Jól esik. A véremet pótolom, ami mostanában elfolyt. Legfőképp a szívemből.Magányom szomját oltom vele. Szaporítom a vörös vértesteket, melyeket csak úgy hagytam a világba menni..Kellemes ez az érzés. Amit már nem sokáig élvezhetek, hogy a szobámban egyedül…..
Na jó!Pont...elengedtelek.A kezem véres a nyomaidtól...Ettől forog a gyomrom....hogy csak úgy mered Magad elé venni a tükröt, hogy közötte vagyok én is.Ugye milyen makulátlan? Vagy mégsem? Jó, hogy nem csak Magad látod tökéletlennek, hanem mást is?Na ugye, milyen könnyű?Nem…..
Az Anyám keresztapja volt...Miután a német hadsereg az 1941-42. telén kibontakozó szovjet ellentámadás során súlyos személyi és anyagi veszteségeket szenvedett, hadműveleteiknek folytatásához, illetve a 3000 km széles német-szovjet arcvonal kitöltéséhez új erőkre volt…..
Eltemettem. Mélyen van. Sajnos nem tudom többé onnan kiszedni, de talán szép virágokat tudok a sírjára ültetni. Emlékezni tudok. Gyönyörködni azokban a szépségekben, amik belőle nyílnak.Meghalt. Felfogtam, elsirattam, elrendeztem mindent. Tudtam, hogy egyszer így lesz, tudtam, hogy…..
Látod, hogy akar ott betörni Neked a fény? Azért hívtál engem, hogy megmutassam, Neked is van fényed, mert én tudom, hogy kérted, csak most még egy kicsit bizonytalan Vagy, ezért csuktad be ott a palettáidat, amit, ha kell, én laponként, fokozatosan fogok Neked kinyitni, mert tudom,…..
Emlékeztem.... Nyár volt, amikor a nagyapámmal égettük a gazt, miután rendbe tette a kertet, mindig hagyta néhány napig, hogy ki tudjon száradni, amennyire lehetséges. Behúnytam a szemeimet, vettem egy mély levegőt, szívtam magamba a füstöt, amit az égő gyom árasztott. Benne volt…..
Szeretném, ha tudnád, hogy a félelmeink csak emberibbé tesznek minket, részünk, és azt is szeretném elmondani Neked, hogy én is félek, féltem és fogok is mindig, de összeszedem magam, mert ha mindig legyűr a félelmem, nem élhetem meg azokat az izgalmas és szép pillanatokat, amik…..