Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kkvblogger

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogunkról írott nagyon kedves és hízelgő véleménye mellett Elnézést Kívánok egy ötletet is adott, hogy még miről olvasna szívesen:Adná magát, hogy a blog foglalkozzon startupok és különösen webkettesek marketingjével; szívesen olvasgatnék ebben a szimpatikus…..
kkvblogger 2009.06.02 16:05:44
@PikPok:

Nem-nem, a startup a kezdő online vállalkozásokat takarja (általában tech. területen, de nem feltétlenül).

Nem attól startup, hogy van-e kockázati tőkebefektető, vagy sem mögötte. Attól még startup, ha nincs. (És ugye errefelé nem is nagyon van...)

Az offshore-os pártfunkcis témát meg hagyjuk meg a Kékfénynek. :O)

Startupok pl: moly.hu, prezi.com, cégnéző.hu és minden új online vállalkozás.
2009-et írunk és sok vállalkozásnak még ma is csak misztikum az internet. Egy megfoghatatlan valami, egy hatalmas massza. Sokuknak máig nincs weboldala sem, sokuknak van, de igazából nem tudják, mit kezdjenek vele.Ha szóba kerül az online marketing, a legtöbb vállalkozásnak a…..
A válság egyik legérzékenyebb hozadéka a vállalkozások számára (a tőkehiány mellett) az ügyfélvesztés. Legalábbis a vállalkozások nagy részére ez jellemző. A legtöbb vállalkozás a válság ideje alatt visszafogja költségeit, emiatt kevesebb erőforrásuk marad az…..
kkvInfo Vállalkozó típus vagy? 2009.05.08 12:25:00
1. Folyton töröd a fejed valami új lehetőségen?2. Felkészültél arra, hogy napi 10-12 órát vagy még annál is többet dolgozz?3. Egészséges vagy?4. Rendelkezel egyedi termékkel vagy szolgáltatással?5. Képes vagy rövid távon áldozatot hozni a hosszú távú siker érdekében?6.…..
Megjelent egy nagyon jó írás a StartUP blogon arról, hogy mi az az öt teendő, amit minden induló online vállalkozásnak (startupnak) el kell végeznie még mielőtt hozzákezd az ötlet megvalósításának. Köztük van többek közt a konkurencia feltérképezése, a finanszírozás…..
kkvInfo A fókuszálás - bevezető 2009.03.30 18:25:00
Be(le)vezető Megsaccolni sem merem, hogy a magyar vállalkozók hány százaléka olvas(ott valaha) marketing témájú könyvet. (Főiskolai / egyetemi / egyéb oktatási tananyag nem ér!) Pedig kellene. (És most itt hagyjuk is a témát, bár lehet, hogy később megér még ez is egy…..
Egy újabb tanulságos történet arról hogyan nem szabad lakást eladni, és milyen papírokat tilos aláírni egy ilyen ügylet során. T. Zugügyvéd2007 decemberében elkívántam adni az ingatlanomat 12 millió forintért. Jelenkezett is egy vevő aki 100 ezer forintal leelőlegezte az…..
Ott hagytuk abba, hogy sikeresen bejegyeztünk néhány domain nevet és van tárhelyünk a weboldalhoz. Mi a következő lépés? Naná, hogy maga a weboldal elkészíttetése (profiknak elkészítése). Visszatérő kérdés szokott lenni ilyen esetben, hogy mennyibe fog ez a weboldal nekünk…..
A hazai kkv vezetői köztudottan túlterheltek. Kevés feladatot szeretnek kiadni a kezükből, mert azt gondolják, hogy csak akkor van megoldva tökéletesen a feladat, ha ők csinálják.   Fenti megállapítás véleményem szerint a vállalkozók, vállalkozást vezetők legalább…..
Nem szeretnék egyből az internet sötét bugyraiba mászni, szépen lassan mélyedjünk el a témában. Az, hogy kinek milyen vas(ak)ra van szüksége a vállalkozásához, mindenki döntse el saját maga. Egyetlen jótanácsom van: ami kapható, jó áron van (értsd: nem félmisinél kezdődik),…..
kkvInfo Fussunk neki! 2009.03.24 00:02:00
Mivel időből van mindenkinek a legkevesebb, nem szeretném húzni az első bejegyzésem. (Erre Sanyi barátom csak annyit mondana: "Nekem konkrétan pénzem van a legkevesebb, idővel még egész jól állok" és valahol igaza is van - és nem csak azért, mert 28 éves. Az idő és…..