Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garfimacs

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb aktuális kedvenc következik a thai reklámok közül. Egyszerű, de nagyszerű. Érdekes lenne egy ilyen flashmobot szervezni, kíváncsi vagyok, mit lépnének rá a biztonsági őrök. A termék amúgy a japán Suntory új egészséges üdítője, a Dakara - a legismertebb Suntory…..
Egy gyors villámlátogatás a thai Sin Cityben, legalábbis, ahogy a bangkoki thaiok egy része emlegetni szereti Pattayát. S nem is főképpen a rengeteg beer/gogo bár és farang turistákat boldogító örömlányok miatt hallottam ezt már több ízben, hanem az utóbbi években megjelent…..
garfimacs 2010.03.08 22:12:03
@@ndtomas:

hülyeség.... egy halom ismerősömnek van nem bargirl barátnője, nekem meg egy halom bargirl haverom... napközben moziba, étterembe járunk, néha felugranak főzni stb...
garfimacs 2010.03.08 23:40:31
@@ndtomas:

OK... abban igazad van, hogy az átlag túrista, aki egy hetet tölt el az nem ezt fogja tapasztalni... De aki hosszabb ideig van kinn, pláne ha beszél egy picit thaiul, annak sokkal befogadóbbak, mint pl. az általad említett USA-ban, ahol ha megnézed egy nő seggét feljelent molesztálásért...
Mi történt a szabad demokraták szövetségével? Mi lett azzal a rendszerváltó párttal, amelyik 1990-ben a négyigenes népszavazást még magabiztosan megnyerte, majd az akkori parlamenti választások során alig pár ezer szavazattal maradt alul a naftalinszagú MDF-fel szemben.…..
garfimacs 2009.06.09 23:22:40
@Califa:

kádár alatt az oktatási rendszerünk egyike volt a világelsőknek... szerettük vagy nem, tény...

most meg a diszlexia az általános, a tanárokat ( és egymást ) verik, gyilkolják a kölykök...

talán szépek az elvek, de nem működnek...selejt...