Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy olvasó

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Melankólia 2011.10.31 21:26:00
A kritikát Swarm írta és a filmfreak freeblogon jelent meg először.Lars von Trier elég ellentmondásos személyiség. Mostanában inkább a „nácizós” nyilatkozatával botránkoztatta meg a népet, mintsem új filmjével. Ennek ellenére bizton állíthatjuk, hogy lehet szeretni,…..
egy olvasó 2012.01.06 18:48:48
A norvég, de úgy általában a skandináv építészet kedveli a zöldtetőket: trendi, környezettudatos, progresszív külsőt kölcsönöz a természetközeli életérzés mellett, ráadásul energetikai szempontból sem rossz megoldás. Ugyanakkor ez esetben és ott is egy évszázadok óta…..
Az austzrál ALLOY társaság új kollekciója valószínűleg erősen megosztja majd a trendekre érzékeny lakásfelújítók és a belsőépítészek, lakberendezők táborát. A közvetlen értékesítési terveken túl nyilván ezt a célt is szolgálja a Karim Rashid tervezte sorozat, amely a…..
comment:com A Tv2 uralja a híreket 2010.08.25 08:15:00
A hírek folyamatosan a Megasztárról, meg az X-faktorról szólnak, legfeljebb Kozsó párkeresése kap még néhány mondatot, pedig az utóbbi hónapokban a Tv2 átvette a vezetést a hírműfajban. A Mokka és a Tények is rendre elveri az RTL Klub párhuzamosan futó műsorait. Augusztus…..
egy olvasó 2010.08.25 11:59:52
@pepin_nymburk: dehogy profi, de mondhattam volna mástis csak aza baj hogy a többinek a nevére sem emlékszem
egy olvasó 2010.08.25 17:18:46
@Banya30: nemtudom kihez szólt az üzeneted de én a magamnevében és talán másokéban is válaszolok:az hogy havonta egyszer-kétszer odakapcsolok és nézem párpercet aztán gyorsan továbbkapcsolom mert annyira idegesítő hogy attólfélek hogy egy ilyen hányingerkeltő műsortól fogok megőszülni az nem aztjelenti hogy nézem, és nem számottevő adat, nem én vagyok ezen a grafikonon nem miattam van az hogy "A Tv2 uralja a híreket" hanem azok miatt akik azt sem tudják hogy a távirányíójukkal hogyan és hol találhatnak a tv2őn és az rtlen(talán még a vasárnap esti hbo permier) kívűl más csatornát, akik miután megtudták mi történt aznap kedvenc celebükkel, végig izgulták a jóban rosszban vagy a barátokközt fantasztikus epizódjait és megnézték valamelyik olcsó, unalmas és szörnyen fárasztó amerikai krimisorozat következő részét aludni térnek és másnap munka után kezdik előröl
Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is. A Starbucks-nyitásról írt a Szívlapát és a…..
Két évvel azután, hogy egyszer már megszüntették a francia-német komolyzenei és kulturális sugárzását, a UPC ismét kivette kínálatából a Mezzót, legalábbis az analóg szolgáltatásból. Az első próbálkozás után olyan társadalmi nyomás – petíciók, felháborodott…..