Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajráhoki

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön a kiscsapatok kihasználták az esélytelenek nyugalmát, és több tavalyi élgárda is verést kapott tőlük. A legmeglepőbb talán a mindeddig három meccsen nyeretlen Avtomobiliszt hazai döntetlenje. Hazai pályán a Gerberrel a kapujában felálló Atlant ellen…..
"Hogy vannak ma? – ezzel a kérdéssel és széles mosollyal fogadott bennünket a sajtóközpont információs pultjánál dolgozó középkorú hölgy, és aztán magától folytatta: – Gratulálok, nem gondoltam volna." Körbenéztünk, hogyan tálalta a magyar sikert a…..
A második és a harmadik harmad forgatókönyíróját Pat Cortinának hívták - mondta a magyar-szlovák után blogunknak Ladányi Balázs, a válogatott csatára. Második gólpasszunk zseniális gazdája szerint a hangulat olyan volt, hogy borsódzott a háta."Úgy sikerült a vége, amire…..
16:15-kor két mérkőzéssel elkezdődik Svájcban a 2009. évi A csoportos világbajnokság. Az első két párban Kanada Fehéroroszországgal, Oroszország Németországgal csap össze. Este a magyar–szlovákon kívül lesz még egy Svájc–Franciaország találkozó is. A vb első…..
A magyar jégkorong-válogatott három nap múlva, pénteken este már jégen lesz. Jönnek a szlovákok. Itt az ideje tehát, hogy megszavaztassuk olvasóinkat arról, mire számítanak a világbajnokságon. Egy kérdés, négy válaszlehetőség. A határidő péntek délelőtt tízkor jár le.…..
hajráhoki 2009.04.21 21:48:25
@D. Gromov: Nálam a Svájcból hiányzik a C.
Szerintem Franciaországot és Dániát is megverjük és bentmaradunk
hajráhoki 2009.04.21 22:15:02
@jágör68: Mivel minden csoportból a csoport utolsó helyezettjei játszanak egymással így nincs mit átvinni.
hajráhoki 2009.04.21 23:44:57
@Von Siebenbuergen: @jika: Én arra gondoltam, hogy ha olyanok játszanak egymással a kiesés elkerülése végett akik más csoportból jöttek akkor nincs egymás elleni eredményük amit beszámíthatnának. Mintahogy a középdöntőbe se viszik a csoportnegyedikek elleni eredményt tovább csak az egymás ellenit, mert az nem lenne fair.
Nem azt mondom, hogy 2010-ben csak a feljutás a cél, de azt igen, hogy a csapat képes lesz rá. Éremmel mindenképpen számolok, mondta blogunknak a svéd Färjestad BK-ban edződő Hári János, akit a minszki divízió 1-es U18-as világbajnokság legjobb csatárának választottak. A 16 éves…..
hajráhoki 2009.04.17 20:44:27
@D. Gromov: Én bármelyikükről, bármennyit elolvasnék szóval hajrá.
A magyar bajnok edzőjével visszatekintettünk, elemeztünk, összefoglaltunk, előre néztünk az OB I.-döntő után. Megtudtuk, hogyan alakul a csapat és a válogatott programja, mennyire elégedett Énekes Lajos a Volán-játékosokkal, mit tervez a következő szezonra, és azt is, hogyan…..