Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SDr

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyugdíjas mérnök álom és ébrenlét határán egyensúlyozott. Csukott szemei előtt lomha foltok úsztak, fülébe távoli, azonosíthatatlan zajok foszlányai szüremlettek be, de belül valami vibráló türelmetlenséget érzett. Egyszer csak meghallotta, ahogy kint a lépcsőház ablaka megnyikordul, és egy…..
[…] [K] A robot-forradalom a gasztronómiát is fenekestől felforgatta, és azt kell, hogy mondjam, az éttermek a legtöbb szempontból az előnyükre változtak. Nincs többé odaégett vagy belül nyers hús – hacsak nem pont az a vendég kívánsága… [V] Igen. Ha jól értem, arra céloz, hogy nincs többé…..
Három nappal az interjú után tehát megjelentem a munkavégzés helyén, egy pszichés kihívásokkal küzdő betegek számára létesített bentlakásos intézményben. Angolul kórháznak hívták (mental hospital), de ránézésre és hangulatra szó sem volt ilyesmiről. A háromszintes…..
A típus gyerekkorban alakul ki jellemzően túlféltő és/vagy domináns szülők károkozása nyomán. Ez nem azt jelenti, hogy számos felnőtt ne tartozna ide. A gyerekeket otthon, vagy az iskolánál szedem fel. Mikor beülnek, nem szólnak egy szót sem (a legtöbbször a köszönést sem…..
SDr 2014.09.25 22:07:40