Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pettyes Zebra

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pc gear munkatársai boltjuk előtt lőtték a fenti videót. A felvételen jól látszik, hogy a német rendszámú Opel elég komoly fejkamerával rendelkezik. Bár a Google Magyarország továbbra is azt állítja, hogy ezekkel a csúcsgépekkel csupán az utcáról látható házszámokat és…..
Néhány hete arra kértem az Urbanista olvasóit, hogy írják meg, mire kíváncsiak a főpolgármester-jelölteket indító pártok programjából – én pedig felteszem a kérdéseket nekik. Nem politikáról, nem ideológiáról és nem kritikákról szólnak az interjúk, hanem szigorúan…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
Pettyes Zebra 2009.09.24 18:20:10
@Fesztiválblog: Vagy legalább egy nyamvadt magyar helyesírás-ellenőrző a Chrome-ba...
Pár éve még a leggeekebb, mondhatni az egyik leginkább lenézett devianciának tartották, hogy ha valaki az ébredést követően bekapcsolja a számítógépét, és a reggeli kávé mellett kattintgat, elkezdi élni virtuális közösségi életét. A New York Times néhány napja közölt…..
Pompás képsorozatban számol be V. annak az érdi Kohlhaas Mihálynak (nem ez az igazi neve, ez egy irodalmi utalás) harcáról, akinek a magántelkén vezet át egy út. A férfi először blokád alá vett az utat, aztán pedig rokonszenves húzással offline internetes üzenőfalat hozott…..
Levélírónk azt kérte, hogy a nevét ne írjuk itt le, gondolom tart tőle, hogy az általa küldött képek és videó miatt valakinek ellenérzései támadnak és ebből neki problémája lehet. Az autóját ugyanis feltörték, ám a két bűnözőt rögzítették a szomszéd épület…..
Magyar felhasználó töltötte fel a Youtube-ra a példaértékű videót. Azt írja, több órás küzdelem volt, mire ki tudott bújni a liba. ..
Nem nagyon szeretek panaszkodni. Főleg postban nem. Főleg olyan témában nem, ami csak nekem fáj. Ám mégiscsak arra érdemesnek gondolom, hogy legyen itt erről egy post, mert egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehetséges valamit ennyire szerencsétlenül menedzselni.Ugye történt, hogy…..
Pettyes Zebra 2009.05.28 18:27:59
@PAStheLoD: Ezt Windows Update-nek hívják, csak épp a béta-RC upgrade-hez nem csináltak rá deltát. :) Ha megnézed, a Service Pack-ek simán ott mennek, pedig azok is szép nagy frissítések.
Pettyes Zebra 2009.05.29 08:39:01
@◄ViZion: Meg tud vele birkózni. Konfigból van letiltva a 7->7 upgrade (mert most erről van szó, nem XP->7-ről), egyetlen sort kell csak változtatni az install image-ben, utána nevetve megcsinálja.

XP-ről meg csinálsz egy upgrade-et Vistára, onnan meg már simán megy a Win7. ;)
Valami forgralmi akadály foghatta meg az autókat a budai rakparton. Mit lehet ilyenkor tenni, meg kell fordulni, akár záróvonalon át is. Adam_g találta az alábbi kincset érő videót a youtube-on, amin az látható, hogy az autót vezető hölgy közel öt percen keresztül próbál…..
Webisztán Abaqoos a Vaterán 2009.04.27 17:58:00
Már egy ideje lehet az Abaqoos-szal, vagyis a "magyar PayPallal" is használni a Vaterát. Aztán most jött egy sajtóközlemény, ami szerint az első 2000 olyan vaterás eladónak, aki regisztrál a Vatera Abaqoos promócióra, 1000 forintot jóváírnak a befizetéseiből. (OTPdirekt…..
MÁV-figyelő Parasztnak Hi-Tech I. 2009.04.03 17:20:00
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én még sosem éreztek késztetést aziránt, hogy a sínek közül felkapott kővel unalomból vagy idegességből bármit is megdobjak az állomáson. Főleg nem a kijelzőket. Érd felsőn a kijelzőt bámulva mindig elgondolkodom, vajon kinek okozhat ez…..
Pettyes Zebra 2009.04.05 15:34:57
@BKV figyelő: A felsői vasútállomáson kívül is bőven van rongálás, csak kevésbé szembetűnő, mert nem jársz arra. :) (Érdliget pl. mókás lehet éjszaka, legutóbb sötétedéskor igen érdekesen felszerelt csapatot láttam arra...)

Bár kétségtelenül Érd Felső a leggázabb, de az a korcsmák közelsége és nem a vendégek eredete miatt van inkább. (Szvsz ugyanilyen lenne, ha csak a helyi köcsögök lennének, legfeljebb valamivel lassabban jutna el a mai színvonalra...)

Az érdi állapotok sajnos nem fognak javulni amíg összesen kb. 2 darab járőröztethető rendőr van az egész városban, és azok is nagyon gondosan kerülik a macerás helyeket. :(
autózz! A taxisnak minden mindegy 2009.03.23 16:54:00
Aki nem fél attól, hogy nem tud este elaludni és van még kedve ilyenkor kávézni, annak ajánlja Z az alábbi történetet. A saját készítésű rajzokat pedig különösen kedveljük, persze az eddigi nonpluszultrát ezúttal sem sikerült utolérni. Könnyed, kávé mellő post-ot…..