Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anita76

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ausztriában nagyon csalóka, hogy az ország közelsége, részben hasonló kulturális, történelmi gyökerei miatt, sok mindenben erősen emlékeztet Magyarországra, ám közben nagyon is más ország. Barna írása az osztrák mentalitásról, gondolkodásról és az ott élő…..
Anita76 2013.06.23 17:35:45
@Quercus58:
En mar csak szokincsboveiteshez hasznalom,de az eddig legjobb,amit talaltam a neten:

www.german-flashcards.com/

A masik, amihez hozza szeretnek szolni, az a fizetes kerdese. Mindenki azt hiszi, hogy itt minden kezdo minkaert minimum 1500 Euro jar. Ez nem igy van. Ha van diplomad, beszelsz nyelveket, akkor a kezdo fizetesed 1500 Euro, amit termeszetesen az evek alatt szepen emelnek. De nagyon meg kell erte dolgozni, lojalisnak lenni, betegnek semmikepp nem lenni...
Tudom, hogy ez otthonrol igy is sok, de pl. a lakasberles, etel, szorakozas, gyogyszerek stb. minden draga.
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 3. 2009.03.26 10:13:00
Hétfői gyurma készítős posztunkhoz érkezett a következő fénykép Anita76-tól, a nem ételfestékkel színezett sk gyurmáiról. "Szia Gyerekszoba, itt küldöm Anita76 néven kommentelt kurkumával és kakaóval színezett gyurmáimat. A receptem hasonló. Üdv, Anita"..
A gyurmával mindig az a gond, hogy bizonyos életkor alatt jobb, ha nem adjuk gyermekeink kezébe, mert fogják és jól megeszik. Mi meg utána aggódva figyelhetjük a pelenkát, és gyöngyözhet a homlokunk, hogy vajon mi is volt abban a gyurmában. Persze, a gyártók nagy része már tud…..