Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pretty_Hate_Machine

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Hoppá! 2011.01.29 21:04:00
Na, a földrengéstől félek! Sokminden dologtól nem félek én ami esetleges katasztrófa mítoszokat illet. Cinikusan álok hozzá, nem érdekel, nem mozgat, ha jön akkor jön, egyébként is számos idiótasággal rémisztgetik az embereket: Ufók - hát hogyne csak, jöjjenek…..
Hoze A hét hülyéje - rovat 2010.11.05 22:10:00
Szombat révén ideje kinevezni a hét hülyéjét ezen a héten is, mint múlthéten. Akkor Geréb Ágnes, a méhlepény gereblyéző kapta meg, eheti nyertesünk pedig:Matolcsy György, és a csudás minimálbér emeléseSzóval. Matolcsy György nemzetgazdálkodási miniszter szuper javaslattal…..
Pretty_Hate_Machine 2010.11.08 11:39:27
Egyetértek azzal, amit írtál, csak ott tévedtél, hogy nem azt mondták hogy "legfeljebb 4,5%", hanem hogy "legalább 4,5%" (www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/legalabb-45-szazalekos-minimalber-emelest-ajanl-a-kormany-332418) nem mintha annyira számítana.
Amúgy ez tényleg nem sok szarra elég, max arra, hogy megmarad a bérek jelenlegi értéke (3-4% az infláció is), de az mszp alatt még erre se voltak hajlandóak. 20-30%-al lehetne mit kezdeni, de maguktól nem fognak ennyit adni, max ha sztrájk és tüntetés lenne mint egy normális országban, ahol vannak normális szakszervezetek, az emberek nem ilyen birkák stb.
Mondjuk most gáz van a kölségvetéssel a gyurcsány-bajnai éra remeklése után, úgyhogy ezt még meg lehet magyarázni ész érvekkel, ha viszont 1-2 év múlva sem emelik a béreket amikor már rendbe tették a komcsik hibáit, na akkor viszont meg kéne mozdulni.
Hoze Publicisztika 2010.10.23 13:23:00
Október 23 margójáraEme "ünnep 2006 október 23-adika óta, az 1956-os események 50-edik évfordulója alkalma után teljesen új értelmet nyert a köztudatban. Gergényi úrék módszeresen lőtték szarrá a Rebiszes Tinesz Mihállyal, Vágó László, és Tóth Ferenc…..
Pretty_Hate_Machine 2010.10.25 18:58:28
@Pretty_Hate_Machine: Illetve tudnék mit mondani, mert egy csomó hülyeséget írtál, csak feleslegesnek érzem tépni a számat.
Pretty_Hate_Machine 2010.10.26 13:24:50
@elly: Hogy te milyen butácska kis teremtés lehetsz...
Pretty_Hate_Machine 2010.10.26 14:12:54
@-Hoze-: Ha már a francia forradalmat említed... azt az '56-os eseményekkel szemben pont hogy a csőcselék csinálta. Az '56-osesemények kiindulópontja pedig bizonyos Budapesti Műszaki Egyetem volt, ahova viszont nem "a mostani Fradi B-közép szektor pontos megfelelői" jártak. Persze, voltak az utcán munkások is, de az egészet az egyetemisták kezdték, és a harcokban is ottvoltak.
Ahogy persze az is hülyeség, hogy vidéken nem volt semmi, mert szinte minden nagyobb városban volt tömegtüntetés, sortűz, fegyveres harc, volt ahol vadászgépekről lőttek a tömegbe, és pl Pécs környékén a Mecsekben (de máshol is) még hetekig voltak harcok az után hogy Budapesten teljesen helyreállt a "rend".
Felemlegetted azt is, hogy miért ünnepnap ez, gyászolni kéne. Had világosítsalak fel: október23-án semmi okunk gyászolni, mert akkor forradalom volt, amikor a nép ellenszegült a terrorhatalomnak, komcsi disznókat akasztottak (akik bőven meg is érdemelték) , ki lehetett mondani amitaddig nem (mi azt márnem tudjuk elképzelni milyen ha mondasz egy csúnyát, és este csönget az ávh). Gyászra november 4-én van ok, és ezért ez nemzeti gyásznap is (ha esetleg nem tudnád), mert akkor jöttek be és gyilkoltak le sokakat a szovjetek.
Persze szerintedez az egész felesleges"faszlóbálás" volt, de ez csak azért lehet, mert ebben a kényelmes világban a géped előtt csücsülve te már nem (és egyikünk se) tudod elképzelni milyen az, amikor már nem bírod tovább a terrort, és már minden mindegy. Nem tudod elképzelni, hogy hajnali 2-kor becsengetnek, és azért mert nemtetszésedet fejezted ki a komcsik iránt és ezt a szomszéd spicli meghallotta bevisznek egy börtönbe, ahol belőled a leket is kiverik, miközben a szomszéd szobában 3 ávós kúrja a feleségedet és/vagy a lányodat. Mert ilyen világ volt akkor.
Hoze Blog 2010.10.08 10:10:00
Miért nem segít senki...?Történt ez a vörös-iszap katasztrófa még hétfőn az országban, mikoris átszakadt egy lúggal teli ipari szennyterméket, un vörösiszapot tartalmazó gigantikus tároló gátja, ezzel elöntve és lakhatatlanná téve 4-5 falut, 10 milliárd ftos kárt…..
Pretty_Hate_Machine 2010.10.10 19:05:34
@-Hoze-: Mentőalakulatok azért nem jönnek, mert nincs kit kimenteni. Nem földrengés volt, ahol a romok alatt maradtak emberek akiket ki kell szabadítani.
Itt a nagy munka a helyreállítással lesz, azt meg nekünk kell megcsinálni, nem fognak idejönni francia építőmunkások falut építeni. De pénzt tényleg küldhetnének, mondjuk a ZUNIO , mert nem lesz olcsó 500 család életét rendbe hozni.
Én amúgy olvasok ilyeneket, onnan tudok a Gyurcsány szálról.
Soros Györgytől meg ez amúgy igazán nem nagy pénz, milliárja vannak dollárban, erre küld egymilliót... kb akkora gesztus tőle mintha én küldenék 10.000Ft-ot.
Pretty_Hate_Machine 2010.10.10 19:08:17
@Pretty_Hate_Machine: Jóóó, nem azt mondom, hogy nem volt jófejség tőle, hogy küldött nem kevés pénzt, csak azt, hogy azért nem kell hasra esni tőle (az ő pénzügyi lehetőségeihez képest)
Pretty_Hate_Machine 2010.10.11 12:20:12
@-Hoze-: Azért az más mint amit a Jobbik/Gárda csinál, mert amíg a többiek tényleg csak pofáznak és fejetráznak, ők ottvannak és dolgoznak. Oké, lehet részben ők is a média figyelem miatt vannak ott, de ők legaláb úgy csinálják ezt, hogy közben valóban segítenek.

Ennél szerintem SOKKAL undorítóbb, hogy egyesek segélyszervezetek nevében kérnek adományokat a károsultak javára, amit persze megtartanak maguknak. Na őket mondjuk fejjel lefelé kéne belelógatni a vörösiszapba...
Hoze Info 2010.10.11 05:57:00
Marad a blogmotor ittAz a döntés született, nem lesz új blog, marad a Hoze.blog hát. Ennek oka, a rettentő pepecs meló: egyenként átírkálni a CSS kódokat valóban egyedi formára, beleértve a betűszínek egyenkénti kipuskázásától a betűméretek és típusok megadásán,…..
Hoze Beszámoló 2009.08.21 00:28:00
Tüzijáték máshogyMáshogy zajlott az idén hirdetett tüzijáték, semmiképp sem a tavalyira menve, mikor 6 db újpesti cigány támadott meg minket, és még persze eljárás sem indult ellenük, azóta semmi nincs az ügyből. A jogaival tisztában volt persze. Élmény volt elküldeni a…..
Pretty_Hate_Machine 2009.08.21 23:08:51
@NAPSUGÁR(MARILYN MANSON):
Álcázd magad Hozenak, ezek szerint úgy biztos van esélyed :)
Hoze Blog 2009.08.03 23:16:00
A blogger etikettAhány blogger az interneten annyi féle. Az internet térnyerésével bizony jócskán csorbultak ezzel együtt a személyes adatvédelmi jogok is. Manapság elvére pár kattintásból áll csupán egy ilyen, vagy hasonló blogot létrehoznia bárkinek, a kérdés csak az,…..
Hoze Publi Ciszta 2009.07.25 00:01:00
Mi a bajom a nyári fesztiválokkalFolytatódik a nagysikerű, ám vélemény ütköztető "Mi a bajom a ...-tal al" rovat. Volt már vallásokról szóló része, volt már Magyarországos, volt mai nőkről szóló, volt több is, csak azt nem adja hirtelen ki a kereső, franc fog 20…..
Pretty_Hate_Machine 2009.07.27 12:11:20
@-Hoze-:
Én egy 20-asból kijöttem VOLT-on jeggyel, utazással, kajapiálással együtt, pedig nem Sopron környékén lakok közel sem. Ennyit akkor is elköltöttem volna ha Budapestre megyek egy arénás koncertre. Szóval meg lehet úszni olcsóbban is...persze csak ha az ember nem arra megy rá, hogy másnap semmire se emlékezzen a 2 hordó sörtől aranyáron.
Hoze Blog 2009.07.23 01:15:00
A Japán perverzió határtalan...Felütötte a fejét a "japán kultúra" mindenfelé... Micsoda trendi dolog ezeket az olykor színes dívákat majmolni, micsoda trendi is magastalpúikat átvenni, tudomást sem véve arról, ezek a lények pusztán azért hordják ezt, mert alacsonyabb…..
Pretty_Hate_Machine 2009.07.23 18:25:47
@szilagyizoe: Ha te több országban nevelkedtél, akkor van jogalapja, hogy te közelinek érzed magadhoz az adott ország kultúráját, valószínüleg ismered is. De most arról van szó, hogy olyanok ajnározzák a japán kultúrát akik még sose jártak ott, és valószínüleg nem is ismerik igazán.
Amúgy asszem a néhai férjed egyik rokona a barátnőm, ő is veszprémi...azt nemtudom pontosan hogyan rokonok, de mesélt róla, meg a nagyszüleinál asszem van is egy képe. Vörös család...mond valamit?
Pretty_Hate_Machine 2009.07.24 00:31:58
@szilagyizoe:
Igen ők azok, a Dóri a barátnőm :D A nagyi neve Julianna.
Van nekik talán több képük is, meg rajzaik (vigyáznak rájuk), bár lehet azok(a rajzok) Róbertnél vannak Pesten...ő most a Nemzetiben művészeti vezető az Alföldivel.
Csak annyit mesélt, hogy punk volt és nagyon tehetséges festő, de nem nagyon tudott megélni belőle. Voltunk a sírjánál is a Dózsa városi temetőben. Képeit még nem láttam, de mindenki azt mondta, hogy tehetséges volt.
Pretty_Hate_Machine 2009.07.24 02:09:22
@Princess-Cthulhu: Szerintem tök mindegy ki milyen színvonalon, mennyi pénzből, hol, és hogyan él, tagja a magyar társadalomnak, és ha ez a társadalom egy rakás szar, akkor abban mindenkinek van egy kis szarcsimbóknyi része. Nem léphetsz (szerintem) hátra, és mondhatod valamire, hogy szar, mikor te is benne élsz...vagy ha azt mondod, akkor abba magadat is bele kell értened, mert nem egy kívülálló vagy, hanem része ennek a szarnak.
Hoze Publicisztika 2009.07.08 17:48:00
Meddig pukkasztás - honnantól életveszély?avagy: Van e "félelemkeltő" öltözködés?Egy éve történt pont szinte, hogy 3 cigány megvágta késsel az államat, mert, "hogy nézel ki?"". Unalomig ismert eset bár, de mivel sok új olvasó lett, röviden:…..
Pretty_Hate_Machine 2009.07.09 16:39:18
@-Hoze-: Ebben lehet valami, kint elégedettek az emberek, jól élnek, és ettől vlahogy nem érzik úgy hogy bele kell ütniük az orrukat más dolgába.
Itt meg...az emberek minimálbéren tengődnek, a főnök akkor törli beléjük a lábukat amikor csak tudnak, és el kell viselniük a több seggfej embert is a munkájuk során, aztán felmásznak valami hugyszagú bkv járatra hogy hazamenyjenek szaba konyha összkonfortos 12. emeleti sötét viszont hideg patkánylyukukba amit ők lakásnak neveznek, és akkor még ittvan "ez a sok ki kifestett buzi is" akik elégedettek magukkal, mernek önmaguk lenni és jólérzik magukat...jóhogy kötözködnek.
Ez egyenes arányosságban áll azzal, hogy a magyar társadalom lelkileg egy roncstelep.
Szevasztok! Kérdésem volna! 2008.07.11 17:12:00
Ha kérdeznél vagy javasolnál, itt megteheted a kommentekben! A nagyobb horderejű témákat átemeljük külön posztba, ha röviden el lehet intézni, akkor itt válaszolunk.Fontos: egyszerű hibajelentést ne írj ide, arra való a support kukac blog.hu emailcím. Az ilyen kommenteket…..
Hoze Vélemény 2009.03.23 16:08:00
8 napon túl gyógyúló Kokárda mániaÉrdekes emberek élnek köztünk, érdekes tünetekkel. Akadnak olyanok, akik március 15-ödike után több mint egy héttel is kokárdával a mellükön feszítenek az utcán. Ez is olyan azok orra alá dörgölés, akik nem így…..
Pretty_Hate_Machine 2009.03.23 17:36:06
Érdekes, hogy megemlítetted az átlag magyar természeténél a mindent eltűrést. Mert akkor éppen már nem voltak hajlandóak mindent eltűrni, erre le vannak balfaszozva! Érdekes gondolatmenet...
Osztrák-Magyar Monarcia lennénk? Tényleg? Ez már eleve ott hibás, hogy eleve azért jött létre az OMM mert volt ez a '48-as "hősködés", ez az államszervezet pedig az I. v.h. után bomlott fel, ami valószínüleg akkor is megtörténik ha nincs '48 mert, az I. v.h. is kitört volna mert azt a németek akarták, az teljesen független volt '48-tól. Innentől fogva már a feltételezés is hülyeség, hogy ma is egyben lennénk az osztrákokkal! Valószínüleg maradtunk volna Habsburg Birodalom 1919-ig, aztán jött volna a világégés és szétvállunk. Hogy mi lett volna akkor más? Előszöris valószínüleg sokkal kevesebb magyar lenne, mert még 60 évig folyt volna a magyarság germanizálása, illetve nem lett volna egy a nemzetet összekovácsoló esemény amivé '48 vált, és ma még kissebb lenne az országunk, mert kissebb területen éltek volna magyar anyanyelvű emberk amikor Trianonban összeültek a népek békétkötni!
Aztán.
Elmaradt volna a századfordulói gazdasági, ipari és mindenfél felemelkedés(akkor épült gyakorlatilag az egész pesti belváros, illetve párezer kilométer vasútvonal) mert az osztrákok továbbra is csak egy gyarmatként bántak volna Mo-al amit csak kifosztani kell, fejleszteni nem....így viszont a magyarok is beleszólást kaptak egy csomó dologba, és mégha egyenranguak nemis voltunk az osztrákokkal, de volt súlya annak amit a magyarság akart, szóval még sokkal szegényebbek is lennénk.
Szóval szerintem igenis büszkék lehetünk '48-ra, és nem azért gondolom így mert a töri órán aztmondták, hogy annak kell lennem, hanem mert így végigondolva használt a magyarságnak, mégha akkor és ott éppen vesztettünk katonailag.
Ezért nem kell szégyelnünk az '56-os vereséget sem drága Hoze, mert végül az is hozzájárult a ruszkik eltakarodásához....mégha a komcsik még mindíg itt is vannak.
Hoze Aktuális 2009.03.22 13:59:00
Gyurcsány odamondottSenki sem gondolhatja komolyan, hogy jóérzést, és valamiféle őszinte megbánást takart, vagy az ország iránti aggodalom vezérelte Gyurcsányt, mikor tegnap odabökte nagy nyilvánosság előtt a "lemondását". Egy újabb trükköt várhatunk ismét, egy…..
Pretty_Hate_Machine 2009.03.23 15:51:50
@_Princess_:
Politikusnak tanult?! Ez finomanszólva nevetséges! Az meg pláne hogy Oxfordban, mikor ő a '80-as évek közepe felé diplomázott amikor még hétvégére se lehetett csakúgy kimenni Ausztriába sem! Meg hogy képzeled azt amikor valaki politikusnak tanul? Van kereszténydemokrata, szocialista, és konzervatív szakirány a politikus karon belül és lehet választani? xD
"Ő is lop" igen biztos rengeteget lopott hogy van neki egy keméyny 80-100 négyzetméteres családi háza :/ ha 'aranybányája" lenne akkor szerinted egy szaros kertesházban lakna Felcsúton? Szerintem felköltözne gyurcsány mellé a Szemlőhegyre...
Amúgy az hogy már elbukott 2 választást( az orbánkormány elötti időket ne számítsuk, akkor esélyük se volt nagyon) nem az ő hibája hanem ezé a bamba balfasz magyar népé. Világszinten elismert politikus, az egyik(nemtom melyik) new york-i egyetem díszdoktora, az Európai Néppár(a legnagyobb EU-s párt) alelnőket....és nekünk ő nem kellett! Ahelyett hogy örülnénk neki, hogy véletlenül született ebbe az prszágba egy olyan politikai tehetség amely nálunk nagyobb nemzeteknek is becsületére válna! Most mondjon le csak mert elbukott? Nagyobb országokban ezt meg lehet tenni, mert majd jön valami más tehetséges politikus, de egy szaros 10milliós országban örüljünk hogy egy ilyen van!
Nem isteníteni akarom, csak azt mondom, hogy messze(!) a legtehetségesebb politikusunk....és küldjük el mert nem választotta meg ez a nép ami jelenleg meg se érdemel ilyen miniszterelnököt?
Pretty_Hate_Machine 2009.03.23 16:06:19
@velvet 88:
Petsze! A rohadt Orbánék biztos csak azért épitkeztek, hogy el tudják sikkasztani az építésre szánt pénzt....édesjóistenem :/
Ha építettek volna semmit az lenne a baj, de így is bele kell kötni hogy építenek...komolyanmondom le se tagadhatnád hogy magyar vagy xD ilyenért is csak nálunk basztatnak egy kormányt!
Amúgy csak meg kell nézni mennyi milliárdos ül az egyik illetve a másik frakcióban....a leggazdagabb fideszes az mszp-ban max egy erős középkategóriás vagyonnal rendelkezne!
Nem állítom hogy a fideszben angyalok ülnek, vannak ott is szemetek mint mindenhol, itt azon van a hangsúly hogy hol mennyi van belölük! A Hírtv-n a Célpont című műsor egyszerüen félelmetes....nem hittem hogy össze lehet állítani hetente egy műsor korrupciók, jogsértések, mutyik bemutatásából, azthittem annyi azért nincs hogy hetente legyen mit leleplezni....de van! A fidesz kormány alatt is volt néhány korrupciós ügy (Tocsik ügy stb) de azt a mennyiséget a jelenlegi kormányzat fél év alatt képes hozni úgy, hogy szerintem nem mondok nagy számot ha aztmondom az összes ügynek harmada se került nyilvánosságra.