Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moda liza

153 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az vajon milyen pszichológiai jelenséget takar, hogy reggel óta minden alkalommal elcsodálkozom, ha szembejön egy busz, valamint hogy jár a metró. Minden egyes alkalommal, amikor meglátok egy tömegközlekedési eszközt, emlékeztetnem kell magam, hogy a sztrájk Budapesten van, nem…..
Na, ilyen az, amikor behívnak valakit egy reggeli műsorba, és sem a műsorvezetőnek, sem a szerkesztőknek, meg úgy senkinek a stábból fogalma sincs, hogy kit hívtak és minek. Így hangozhatnak el olyan irdatlan hülyeségek a beharangozóban, hogy "Tomcat pólóboltjában nem…..
A második napon, könyvtárazás után a Picadilly melletti japán üzeltben éppen a zárás előtti 10 percet kaptam el, ami nagyon nagyon nagy leárazást és nagyon kevés pénzért, nagyon sok és nagyon finom szusit eredményezett a hasamban. A könyvtárban még leszólítottunk egy fekete…..
Oké, Lutonból beérni tényleg az örökkévalóságnál is tovább tart. Olcsó jegyért időt kell adni cserébe, méghozzá nem is keveset. A repülőút rendben zajlott, főként, hogy Andival fejenként lenyomtunk egy üveg Unikumot, mondjuk, csak decis kiszerelésben, de így legalább…..
 „Réges-régen, még a nagy Lakópark-háborúk előtt voltak erdők Budán…” - kezdődnek majd sajnos nem is olyan sokára a mesék Budapesten, ha nem teszünk valamit. Ami az elmúlt húsz évben történt, katasztrófa. Pénzszűkében lévő önkormányzatok éltek,…..