Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szonti

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három nappal azt követően, hogy a SyFy főnökei az Eureka-franchise jövőjéről és a sorozat hatepizódos záróévadáról regéltek a TCA-turnén összegyűlt észak-amerikai újságíróknak és bloggereknek, az öltönyösök fogták magukat és szépen elkaszálták a sorozatot,…..
Aki azt hitte, egyedi esetről volt szó, tévedett. Úgy látszik bevett gyakorlat a T-Mobile-nál, hogy gyárilag hibás iPhone 4-et (a legdrágább kapható telefont) nem hajlandóak 72 órán belül cserélni. S.Á. kalandja egy újabb érdekes mérföldkő az Apple túlárazott, ám…..
Szonti 2011.03.17 12:07:09
Hat évadon át nem nyúltak hozzá a House bevezető képsoraihoz, de a hetedik megkapta a ráncfelvarrást. Jobb lett? ..
Megkezdődött a bajnoki rájátszás az amerikai baseball-bajnokságban, így múlt pénteken nem volt Dollhouse, volt viszont az ABC-n fű alatt visszatérő Ugly Betty. A fogszabályozóval elcsúfított vicces főszereplő átalakulására (állítólag már kevésbé csúf, mint eddig)…..
Szonti 2009.10.19 16:36:36
Végre egy naiv ügyfél, aki pozitívan áll a dolgokhoz! Nem zavarja, hogy benézett a Tescoban egy minden irányba világító átlátszó zseblámpát, amiből ráadásul kilopták a rázogatáskor áramot fejlesztő mágnest, és amiről kiderült, hogy igazából nem is ez, hanem két gombelem…..