Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yatoo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon nem volt elég másfél hét a téli Nyugat-Tibetben ahhoz, hogy átvegyem a helyi életritmust? Vagy a nyugati és keleti világkép ellentétével szembesülök éppen? Az elméleti kérdések akkor vetődtek fel bennem, amikor már megismertem a téli Ladak európai ésszel nehezen…..
yatoo 2011.02.24 08:04:29
@Földes András: Szerintem Lena jól fogalmazta meg a tibetiek mentalitását. Legnagyobb tiszteletem, hogy neki vágtatok ennek az útnak, azt biztosan olvastátok, hogy Ők nem ragaszkodnak sem élőlényekhez sem tárgyakhoz, ettől még szeretik a gyereket, de tényleg tudják, hogy a gyerek biztosan ki fogja azt bírni amit ti kibírtok. Szerintem ne próbáld meg egyiket sem rábeszélni hogy leugorjon a szikláról, mert esetleg egyszer meglepetés fog érni :-)
Az egészséges nemi élet mindenki számára alapvetőnek számít. Ez egy olyan létszükséglet, amire mindenkinek szüksége van. Ha szeretné megtudni, hogy miként teheti tökéletessé és egészségessé nemi életét, akkor keresse fel weboldalunkat. Olyan hasznos tanácsokat olvashat…..
yatoo 2011.01.07 12:05:16
Lehet, hogy ezért a cikkemért megint nekem fognak páran ugrani, mert megint kertelés nélkül fogom kimondani azt, amit gondolok.A tegnapi blogbejegyzésem hozzászólásait olvasva kicsit elszomorodtam és pár hozzászólás esetében tűnt csak el ez a szomorúság.Arra már rég rájöttem,…..
. Vetkőzős videó :) 2009.04.20 05:06:00
Pénteki levelemben írtam a csodáról. Arról a hölgyről, akire ma a fél világ odafigyel. Akit először cikiztek, de amikor énekelni kezdett...nos, szemek kikerekedtek, állak leestek...Itt a múlt heti blogbejegyzés: http://103.hu/sb2Még most is a videó hatása alatt vagyok. Egyszerűen…..
...a közönség felállva tapsolt (őrjöngött).A zsűri felállva tapsolt.GyönyörűCsodálatosFenomenálisElképesztőBámulatosTöbb jelző nem jut most eszembe, de ezt nem is lehet leírni, ezt látni kell.Ezt hallani kell!Én tegnap óta több, mint tízszer megnéztem. Bizsergett a hátam…..
Az első "nooormális" hírlevelemre kaptam egy ilyen e-mailt:"Ne haragudjon, de baromira nem szeretjük, ha lehülyéznek minket.Nem szeretjük azt a stílust, amit Ön képvisel.Ne hülyézzen le bennünket még egyszer."Ez a levél indított arra, hogy először kérjem az Ön…..
. Nooormális? - 2. rész 2009.03.25 03:45:49
Ha az előző "nooormális" levelem feháborította Önt, akkor kérem, hogy ebbe bele se kezdjen, mert ismét egy olyan hibát fogok benne bemutatni, amit nagyon sokan elkövetnek a honlapjukon.Egyik kedvenc sorozatom a LOST, eltűntek. Tudja, ahol egy repülőgép lezuhan és a…..
Nem teszek úgy, mintha én találtam volna fel a spanyolviaszt - a SeoBook.com hozott össze egy marha jó kis 101-es listát, amik szerintük a leghatékonyabb taktikák a link építés kapcsán. A bejegyzésemben ezekből szemezgetek, kiegészítve saját kommentárokkal. A linképítés mindig…..
. Mi lehet a Ferrari titka? 2009.01.15 22:17:00
Amíg az autógyártók a gazdasági válság miatt szenvednek, addig a Ferrari új járgányai (California) két évre előre elkeltek!http://www.vezess.hu/parizs/ket_evre_elore_elkeltek/15901/Sőt! A magyar importőr már 2008. november elejére teljesítette az éves eladási…..
. Nooormális? 2009.03.23 11:06:52
Amikor Maaargit bemegy egy cipőboltba, akkor ezt kérdezi az eladótól?"Jó napot kívánok! Megmondaná nekem, hogy a cég mióta működik, mi a neve és hogy mik a tevékenységi körei?"Nos, lehet, hogy Maaargit ezt kérdezné, de kétlem, hogy rajta kívül más is feltenne ilyen…..