Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sszilard

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor megnéztem a Moon-t, eszembe juttatta mennyire is imádom a fasza sci-fi-ket, viszont a Lostig még van idő.. Nem kellett sokat keresgélnem, több helyen is sok jót olvastam a fent említett alkotásról. Kéremszépen ez kurvajó volt!Danny Boyle filmjei közül nem mondhatnám, hogy…..
mert filmezni jó... The Road 2010.01.18 14:12:00
Elsősorban azokat a filmeket részesítem előnyben, melyben a fő hangsúly a színészi alakításon van (American Beauty,Fight Club), elvégre is hiába költenek egy filmre sokszáz milliót, és tolják teli effektekkel, meg csillivilli dolgokkal (lehet megkövezni, de a pókember szerintem…..
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
mert filmezni jó... The Blind Side 2010.01.03 16:26:00
Sandra Bullock és az amerikai foci? Mikor először hallottam azt hittem ez valami komolytalan dolog lesz, így egyből arra szavaztam, hogy passzolom. Csak hogy tisztázzuk már a poszt elején, hatalmasat tévedtem, és nemhogy komolytalan vígjátékkal, hanem mindenidők legsikeresebb…..
#1 - The first rule of Fight Club is, you do not talk about Fight Club. #2 - The second rule of Fight Club is, you DO NOT talk about Fight Club. A film, amely számomra mindíg egyet jelent a tökéletes szórakozással. Ez a film olyan események láncolata, amikről nem is sejti az ember, hogy…..
Nem is tudom hol kezdjem, bár ezzel szerintem a film készítői is így voltak. A hónapokkal ezelőtt napvilágra került trailer és promoképek után én bíztam benne, hogy egy humoros, szórakoztató filmet látok majd, és itt nem pont egy vígjátékra gondolok, mert a story-ból kiderült,…..
mert filmezni jó... Avatar 2009.12.29 19:26:00
Óriási hype, cikkek százai, kommentek ezrei előzték meg a filmet. Az első előzetesig mindenki csak annyit tudott, hogy J. Cameron valami nagyra készül régóta. Célja a mozi forradalmasítása, avagy egy film megalkotása ami új korszakot hoz a mozizás történelmében. Sikerült-e neki?…..