Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torquemada

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..
Torquemada 2009.06.10 00:06:34
@Tóta W. Árpád: "az az igazság, hogy ezeket a jobbos tévéket és lapokat nem azért forgatják kevesebben, mert nem lehet hozzájutni, hanem mert SZAROK. pont azért, mert annyira lefetyelni akarnak."

Nem, ez nem az igazság, ez a te véleményed. Mitől szarabb a HírTV, mint a gagyi fos műsorokat nyomó TV2 meg RTL? Ja, hogy lefetyelnek! Naná, mert a többi nem...

Torquemada 2009.06.10 10:30:11
@Tóta W. Árpád: bocs, de ezt nem nagyon értem miért válasz arra amit írtam. Na mindegy, a médiahelyzet már amúgy is változóban, ami nem is csoda, sokaknak lett ciki 7 év borzalmas kúrmányzás után még mindig elvtelenül kiállni a ballib mellett.
Vasárnap kibomlott teljes egészében a remek Veres-Gyurcsány-Bajnai csomag.... És nem túl tetszetős a látvány. Nézegetve Bajnai prezentációs pdf-jét, több gondolat is átfutott a fejemben: -Ezeket az ábrákat már sokszor, sok helyen láthattuk (2006-os Cemi program,  a Big…..
Torquemada 2009.04.20 18:10:11
@Laura2: kérdésed költői, sajnos :( tényleg nem lepődöm meg már sokmindenen, de azt naívan elhittem, hogy most kivételesen nem az adózó középosztály fogja sokadszorra megfizetni 7 éves ámokfutásuk következményeit. Nem azért, mert ezeknek bármi felelősségérzetük lenne az ország jövőjéért, egyszerűen azért, mert a válság kellős közepén nem lehet adót emelni. Tévedtem, lehet. Ráadásul a legarcátlanabb módon adócsökkentsének hazudni is lehet.
Torquemada 2009.04.20 18:14:20
@Virág et.: lehet, de már az vérlázító, hogy ezt komolyan gondolják. SZJA olyan jövedelem után, amit esélyem sincs megkapni? Az adó adója? És még adócsökkentést hazudnak? Hogy válságban öngyilkosság adót emelni? Na és? Azért remélem, hogy ez még elbukik ha máshol nem, az Alkotmánybíróságon.
Torquemada 2009.04.20 18:36:55
@Laura2: az mszpsek lopásain már nem is bosszankodom, mostmár nagyon remélem, hogy megszedve ugyan magukat a mi kárunkra, de végleg mennek a süllyesztőbe legfeljebb egy év múlva. Legyenek boldogok a lopott pénzükkel, egyszer el kell majd számolni a tetteikkel, vagy így, vagy úgy.
Most megnéztem a Gordonka féle prezentációt, hát nem sül le a képükről a bőr beleírni ezt: "fő haszonélvezők: alkalmazottak. Nő a nettó fizetésük, mert kevesebb SZJA-t kell fizetni". Most tényleg teljesen hülyének néznek mindenkit, vagy én nem tudok számolni? Ugye 100 18%-a kevesebb, mint 127 15%-a?
Sportnap lesz a ez a csütörtök, a hülyeségolimpia versenyzői a pálya szélén melegítenek, sőt a Centrum Kft már dobott is egyet a selejtezőben, méghozzá világrekordot! A "leghülyébben kiszabott parkolási bírság" versenyszámban lett csúcstartó a Homár-olvasók egyik…..
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..