Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LP075

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Demeter Márta, a Magyar Szocialista Párt elnökségi tagja előadást tartott a magyar honvédelmet, valamint a katonákat érintő kérdésekben a Kondor Béla Közösségi Házban. Az est házigazdája Vilmányi Gábor nyugállományú ezredes volt. Demeter Márta,  honvédelmi…..
A Fidesz kerületi vezetése mindent megtesz, hogy elterelje a lakóközösség figyelmét a Fidesz és fiókszervezeteinek sokadik mutyigyanús ügyéről, és ennek érdekében ismételten előrángatta a kerületi utcaátnevezések ügyét. A környéken lakók által mereven elutasított és a…..
Nagyon kikaptunk Ausztriától, pedig az első harmad jelentős részében a mi akaratunk érvényesült. Az első gólt az utolsó percben kaptuk, a második harmad elején szintén egy percen belül beszedtünk még egyet. A mérkőzést abban a pillanatban elvesztettük.A meccs közepes…..
LP075 2009.05.02 09:23:26
montipájton, én levezettem a matematikai esélyt, amiben a legegyszerűbb képlet a következő:
bennmaradunk, ha legyőzzük a dánokat és a németeket, és Ausztria nem szerez 2 pontnál többet (azaz kikap a németektől és a dánoktól)

Ebben az esetben azért maradnánk bent, mert bár nekünk és a dánoknak is 6-6 pontja lenne az egymás elleni eredmény számít.

Nagyon-nagyon szwerencsés esetben még 5 ponttal is bent lehente maradni, de az már gyakorlatilag a csodák-csodája lenne (egy és egy hosszabbításos győzelem, plusz dán hosszabbításos győzelem Ausztria ellen osztrák zakóval a németek ellen), Ebben az esetben 5-5 pont nekünk és dánoknak 4 pont ausztriának, és a dánok elleni győzelemmel maradnánk bent.

Szóval a matek ennyi, de nem érdemes szerintem számolni, mert biztosra vezsem, hogy németek simán kikapnak az osztrákoktól és onnantól nincs kérdés.

A tegnapi meccsről annyit, hogy aki játszott valamilyen csapatban sorozatmeccset, az tudja, hogy nem lehet mindig erőn felül teljesíteni. Szerintem ha Ausztriával a csoportkörben az első vagy a második meccsen találkoztunk volna, nyerünk.
Setzinger nylatkozta az IIHF honlapján, hogy nagyon féltek attól, hogy mi ütjük az első gólt.
"- Az első harmadban a magyarok jobbak voltak. Eddig még nem vezettünk a vb-n, és félő volt, hogy a magyarok szerzik az első gólt"
(most emlékezetből idéztem, kb ezt mondta)
Ez is mutatja, hogy tiszteltek minket és tisztában voltak azzal, hogy az első gól mennyire fontos.

Bali egy rokkant barátja példája alapján arra gyanakszik, hogy a parkolási cégek mostanában egységesen rászálltak a mozgássérült-igazolvánnyal rendelkezőkre, és azzal a taktikával élnek, hogy minden igazolványost jól megbüntetnek mondvacsinált okokból. Azon az alapon, hogy a…..
LP075 2009.03.23 09:18:19
@ar5jut: ez nem egészen így van, de mindegy. Cégen belül azért sehol sem szivatják egymást az emberek. Egyébként befizettem, úgyhogy leszállhatsz rólam.
LP075 2009.03.23 09:21:39
@Énbagoly: köszi Énbagoly:) EL is jöttem onnan amint tudtam.

Azóta terjesztem az igét, hogy miként lehet meglepni őket. Ha tudod, hogy működik a rendszerük és mik a szabályaik, akkor van esélyed.