Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoka63

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenféle formában szeretem a vaníliát, de eddig csak ettem, ittam, most pedig szappanba igyekszem tuszkolni az illatát. Vanília kivonat, vaníliarúd, nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mi fog kisülni! Ha téged is érdekel, kattints a tovább gombra!  Nemrégiben vettünk szilikon…..
zsoka63 2014.09.30 21:57:05
?
Bombák földjén Alig egy héttel ezelőtt számoltunk be a boszniai Bihács városát megrázó robbantásos merényletről, mellyel alighanem a helyi zöldséges kofák közötti leszámolás játszódott le a piac mellett. A mostani eset hozzánk még közelebb, Vajdaságban, pontosabban…..
Mint arról már volt szó itt is meg ott is Nenad Csanak a Vajdasági Szociáldemokrata Liga vezetője, szélsőséges liberálnáci beköltözött a szerb Nagy Testvérbe. Élőben térít és szórja szerteszét nézeteit a demokráciáról és egyéb eszmékről. Sztrájkot szervez, és oktat.…..
zsoka63 2009.03.22 23:56:22
@DRtorgyi: ha átlátogatnál megnézném mit irsz 1 év múlva.nemhogy keveset, semmit nem tudsz Szerbiáról!
Véres jelenetek zajlottak le csütörtökön hajnalban a szerb fővárosban: a belgrádi rendőrség egyik járőre üldözőbe vett egy Peugeot 307-es gépkocsit, miután annak vezetője áthajtott a piroson. Rövid üldözés után a rendőrök a kocsi elé kerültek, megállásra…..
zsoka63 2009.03.22 23:29:04