Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aroncika

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NHL-döntő hatodik mérkőzésén Philadelphiába látogatott a Chicago Blackhawks. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére – ahogyan korábban, úgy idén is – csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Eldőlt a bajnoki cím sorsa, Patrick Kane…..
aroncika 2010.06.13 00:18:05
@Lazlee: Nem igazán értettem Pronger válaszát...elmagyaráznád?
Az NHL-döntő harmadik mérkőzésén a Chicago Blackhawks volt a Philadelphia Flyers vendége. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére, ahogyan korábban, úgy idén is csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Szépített a Philadelphia. A Flyers az első…..
A bajnok Pittsburgh Penguins Ottawában lőtt hetet, 3-1-re vezet. A Philadelphia Flyers másodszor is nyert otthon, szintén egy győzelemre van a továbbjutástól. A Detroit és a San Jose is egyenlített. A Nashville megint megverte a Chicagót. 2004 óta először fordul elő, hogy a…..
Három meccsel folytatódott a rájátszás. A Montreal Washingtonban nyert, a Buffalo a Bostont, a Vancouver a Los Angelest verte. Két meccsen hosszabbításra volt szükség. Hetvenhárom perc és 19 másodperc alatt dőlt el a Washington–Montreal párharc első felvonása, ráadásul a…..
Indul az 2009/2010-es szezon rájátszása. El kell felejteni azt, ami az alapszakaszban történt. Az első napon nyolcan lépnek pályára. Keleten Pittsburgh–Ottawa, New Jersey–Philadelphia, nyugaton Phoenix–Detroit, San Jose–Colorado meccsek lesznek. A liga legtöbb…..
Ausztria már a második napon megnyerte a Pannon Hoki Gálán, miután Norvégia 4-1-es legyőzése után Magyarországot is verte 3-2-re. Igyekeztünk, de nem játszottunk igazán jól, igaz, nem is most kell teljes erőből mennünk. Vasárnap Norvégia következik. A meccs előtt Kangyal…..
aroncika 2010.04.10 21:10:07
Ritmustalan első, de egyértelmű második és harmadik harmaddal simán verte a rengeteg székely hokissal felálló román válogatottat a legjobbjait tudatosan nélkülöző magyar szelekció. A Mol ligás játékosok mellett a Sapa Fehérvár AV19 fiataljaira épülő hazai csapat az első…..
aroncika 2010.02.13 17:01:41
@gogosz: nem hiszem,hogy ez a lényeg:)Amúgy szerintem a magyarországi testvéreinkre értette...és nagyrészt igaza van.
Aki látta a Graz elleni mérkőzésünket, tudja, hogy sokat tett a két pont megszerzéséért a csapat. Ez végül is nem sikerült, állapította meg Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Csapatunk az ötödik helyre lépne előre, ha nyerni tudna Villachban. Erre a szakvezető szerint…..
A Washington otthonában verte a bajnokot, Alekszandr Ovecskin két gólt lőtt. Eric Staal és Scottie Upshall volt a játéknap két triplázója. Cam Ward, a Carolina kapusa és Tim Connoly, a Buffalo centere is franchise-rekordot döntött. Az utolsó harmadban fordított és nyert Bostonban a…..
aroncika 2010.01.23 12:58:24
@spiler: Hoppá itt a gond.Ahogy el nézem a profilodat te Caps-es vagy.Szóval...mi lehet hogy nem leszünk MÉG egyszer bajnokok,de ti soha nem is voltatok és nem is lesztek!
Carcillo az ász!De ha már kifogásolod,hogy Bradley-t nyomta meg...Ő is nem egy ugyanolyan bunyós ember???
Amúgy meg a Flyers és Forsberg a KIRÁLY!
aroncika 2010.01.23 22:04:22
@FRee: Agyilag zokni?Pár perccel ezelőtt láttad milyen gól lőtt?
Vele csak egy bajom van...Az hogy annak idején Upshall-t adták érte a phoenixnek(szerintem nem érte meg)...Upshall-al pedig az volt a bajom hogy Forsbergért kapták a Nashvilltől(phillynek ez sem érte meg)...szóval ha úgy nézzük a Flyers Forsbergért kapta Carcillot---MEGÉRTE?
Pénteken négy mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Az Avangard legyőzte az Amurt, a Szpartak három góllal verte a Dinamo Minszket. A Dinamo Moszkva háromgólos előnyt szedett össze 11 perc alatt, de fordított a Riga, és az utolsó percek is hoztak izgalmat: hiába egyenlített Weinhandl,…..
aroncika 2010.01.23 13:17:17
Az EBEL legjobb formában lévő csapatainak egyike látogat ma este Székesfehérvárra. A Medvescak a karácsony óta lejátszott kilenc fordulóban 14 pontot szerzett, a Sapa Fehérvár AV19 feleennyit sem, mindössze 6-ot. Ráadásul az EBEL legjobb emberelőny-kihasználó csapata a zágrábi,…..
A tegnapi Winter Classic után nem sokkal a US Team is keretet hirdetett az olimpiára. Eddig is voltak meglepetések a nemzeti csapatokban, de az amerikaiak még rátettek egy lapáttal. Mindössze három játékos utazik Vancouverbe, aki szerepelt már az ötkarikás játékokon: Drury, Rafalski…..
aroncika 2010.01.03 14:04:10
@Thomas_AV: regisztrálj a www.nhltorrents.co.uk-ra és akár le is töltheted:)
Bengt-Ake Gustafsson szövetségi kapitány vasárnap kijelölte a svéd válogatott keretét a vancouveri olimpiára. Nagyobb meglepetésre bekerült a csapatba a MoDo centere, Peter Forsberg illetve Daniel Alfredsson, akinek szereplése legalábbis erősen kérdéses. Forsberg hosszú évek óta…..
A narvai csoport leggólszegényebb össszecsapását láthatta a nagyérdemű, az eddig pocsékul teljesítő házigazdák számára a serghajtó szerepéből való kilépés, a mieink számára a dobogó bebiztosítása volt a cél. Mindjárt az elején emberhátrányba kerülünk, amit sikerül…..
Könnyedén indult, kínkeserves lett a vége: 40 perc után 4-0-ra vezettünk, a záró játékrészben majdnem elpancsoltuk előnyünket, 3 gólt kaptunk, mi pedig csak egyszer tudtunk betalálni. Románia csapata ezzel hatpontos Narvában, de az igazi megmérettetések csak ezután következnek.…..
Az Észtországban zajló Divízió II-es U20-as világbajnokság B csoportjában Románia csapata értékes győzelmet aratott Belgium csapata ellen a torna nyitómérkőzésén. Az Antal Előd-Divoiu Adrian-Nagy Attila trió által felkészített válogatott a mérkőzés utolsó harmadát 4-0-ra…..
Miután a Hári, Thorell páros vezetésével a Farjestad U18-as csapata bebiztosította helyét az országos rájátszásban, a fiatalokat felnőtt csapatokhoz irányították. A magyar utánpótlás-válogatott csatár szerda este a svéd harmadosztályú Skare BK-ban lépett jégre. Életében…..
Nem sikerült Peter Laviolette bemutatkozása a Flyers kispadján, csapata nyolc gólt kapott a Washingtontól. 5 meccsen hosszabbítani kellett, 14 meccsen 82 gól született, egyedül a New York Islanders nem talált a kapuba szombaton.Eric Cole mesterhármasával otthon verte a Colorado a…..
aroncika 2009.12.06 18:54:26
Az ember hajlamos leévgóljázni minden második nagyon látványos találatot, de az olyan, amilyet Stamkos szerzett a Tampa–Anaheim meccsen, tényleg ritkaságszámba megy. Nem is ragozzuk tovább, nézzék meg. Annyit még: a tavalyi 1/1-es 21-ből 15 gólnál tart. ..
aroncika 2009.11.23 22:05:21
@munkagep: ???
Egy link?
Öt meccset játszottak az NHL-ben, a házigazdák közül csak az Edmonton tudott nyerni, az is úgy, hogy az utolsó harmadban fordított. A Florida Buffalóban lőtt hatot. A Buffalo harmadszor kapott ki otthon, most viszont alaposan megszórta a Sabrest a Florida. Michael Frolik duplázott. A…..
aroncika 2009.11.19 15:30:18
@Lazlee: Nem értem...miért nem volt gól?
Hajrá Sport Club Erőltetett menet 2009.10.13 06:32:00
    Öt nap, öt város, öt mérkőzés: ez a mérlege az ISK-SC elmúlt napokban lebonyolított magyarországi turnéjának. A cím egyáltalán nem túlzó, hisz az is megtörtént, hogy 20 óra leforgása alatt két mérkőzést is le kellett játszaniuk fiataljainknak, ami azért…..
aroncika 2009.10.21 21:24:18
@Bors Ottó: Kussolj el teeeee...nem pofazzal meg most is...helyedben hallgatnek mint a sir.
Eleg nagy szart csinaltatok,s mi szivjuk a buzet rendesen...
Ja es Reisz Aron vagyok(csak,hog ne legyek nevtelen)
aroncika 2009.10.21 22:04:59
@hokista: elnezzeuk...de halljatoke most menjunk szentkiralyra me szerintem nagy buli van...
Mike Richards nyerte a Alekszandr Ovecskinnal vívott gólcsatát Philadelphiában. A 32. születésnapját ünneplő Danny Briere hosszabbításban lőtt góljával verte a Flyers a Washingtont. A kaliforniai rangadón a Los Angeles 6-4-re legyőzte a San Josét. Hatalmas meccsen verte a…..
Szuper Levente végigvédte a pénteki Hannover Scorpions–Modo mérkőzést, német csapata büntetőkkel legyőzte svéd elitserienes riválisát, így bejutott az yverdoni kupa döntőjébe. Ellenfele a cseh élvonalbeli Vitkovice lesz. A Modo-meccs érdekessége, hogy a svédeknél…..
A Carolina, a New York Rangers és a Columbus is nyert, nagy lépést tettek a playoffba kerülésért. Folytatja remek hajráját az Ottawa, igaz, még mindig kilenc pontra van a cél. Keleten a Carolina és a New York Rangers is létfontosságú meccset nyert. A Hurricanes a Washingtont, a…..