Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JetiKe

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új szelek borzolják a magyar rockzene fáradtan csörgedező állóvizét! Hamarosan érkezik a Dalriada új albuma, amit többféle verzióban, akár pólóval is megrendelhetnek a rajongók, a „gyűlölői” limited edition póló pedig valami egészen pazar lett! Az Ürgebőrbe varrt…..
JetiKe 2015.08.27 18:58:43
@sixx: Hallod betűlevesből különb kifogást hányok ide neked, hogy miért is használhatják a szánalmas firkálmányod címeként feltüntetett "szellemi terméket". :D Ülj már le a fenekedre. Minden rajongó rajtad nevet, még kapálózol egy kicsit és nem biztos, hogy mindenki érteni fogja a tréfát. Csücsülj le szépen. Ők felnőttként reagáltak, te nem.
Kicsit elnyomja a hörgést, de nem rossz Annak aki nem ismerte fel elsőre: a német Necrophagist’s hörgős banda Foul Body Autopsy című számát tolja le a csávó..
Yoyoyooooo, itt a júliusi podcasti, £e $ergeant beat-papa kezei közül, amitől tuti megbaszod a parkettot, de jövő időben, annyira előre mutat!!!!  Terjesszétek, szipkodjátok, jó mulatást! Peace! Köszi $ergeant! :) ..
JetiKe 2013.07.09 11:33:50
A napokban ,többször is megjelent az újságok első oldalain a bátaszéki templom.  Tavaly ősszel egy villámcsapás miatt sérült meg  az elektromos hálózat, és egy megismételt statikai vizsgálatnál pedig  észrevették, hogy a hatalmas méretű torony csúcsa a…..
JetiKe 2013.03.03 20:23:40