Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GrandS

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több, mint másfél éve írt ide egy cikket mate3553 egy hasonló termékről. Az a híres Chromecast kínai másolata volt, és bár nem ment bele mélységeiben a képességeibe, funkcióiba, az egyértelműen kiderült, hogy nagyon elégedett volt a kütyüjével. Én nem terveztem ilyen olcsó, egyszerű kis kütyü…..
E-könyv olvasók Pimp my 'White! 2013.01.08 00:02:34
Intro regéltünk már sokat az Amazon "most wanted" olvasójáról (tényleg így aposztrofálják, és nem teljesen véletlenül), ami tényleg annyira jól sikerült, hogy K3-ról upgradeltem rá, és nagyjából így is marad, bár szeretett K3-asomat továbbra is őrzöm. Pedig nem triviális…..
GrandS 2015.04.20 15:50:32
@Dworkyll: Egy másik fórumon azt írta az egyik tulaj, hogy (idézem):
"Megjegyezném, hogy nekem sikerült úgy downgrade-elni a PW2-t (miután az erre készített kis utility nem működött), hogy átneveztem a régi FW-t eggyel nagyobb verziószámra mint a meglévő (update_kindle_5.4.3.2.bin-t 5.5.5.1-re) és gond nélkül lefutott a frissítés..."
Ezután ment neki a JB.
Kedves Barátaim, ha tehetitek, nézzétek meg a rólam-velem készült 40 perces portréfimet. Vetítik: Duna TV, szept. 29., szombat, kezdés 17 óra. Egy manzárd-őr feljegyzései. Négyszemközti "chatelés" Balla D. Károllyal. Rendezte Medgyesi Gabriella, operatőr Sibalin György,…..