Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Satoo

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kipihenten megérkeztem. Asszem x'D Szóval... múlthét csütörtökön indultam Satóhoz és Arisához. Olyan 1 fele érkeztem meg. Később néztünk Arashi 2008-as koncit, az tök király volt. Végig visongtam, meg énekeltem xD Utána karaokeztünk egy kicsit. Hana Kimi-s Peach (Otsuka…..
Konbachiwa!!! v(^O^)/ Hol kezdjem minna?? Tegnap Arashi napom volt XD Hazaértem olyan 1 felé, és benyomtam az Arashi albumokat. És egészen hajnali 2-ig csak Arashi szólt XDD lazán *nyehh* De élveztem XD Sok új számot töltöttem le, talán ezért. Óh, istenem, meg annyira jók az új…..
Hol is kezdjem XD Húh~ Na először gyors... Szóval ma is voltam vezetni egész délelőtt, mivel holnap vizsga lesz. Azt remélem, hogy menni fog majd ^^ Szóval... Már alig vártam, hogy leírhassam ide végre ezt a fanolást, mert már nem tudom visszatartani xD Ez az igazság... Miura…..
Fuhh... öh ízéé... x'D Írok egy bejegyzést... nem lesz hosszú, de... Na a lényeg: tegnap este... vagy ma reggel... kómás voltam nem tom mikor, de inkább már reggel volt... és később arra kelek... hogy szabályosan Jinnel álmodtam x'D Go-gomen na, demoooo... nem tehetek róla.…..
Hahh, öt percel ezelőtt hozta a postás nekem a Keep the faith CD-t a KAT-TUN-kámtól *-* Mekkora faxául néz ki!!! A CD borítása valami rohadt jó~ :D Ilyen lángoló tűz van rajta, nagyon jól néz ki. Nem volt kedvem az enyémet fotózni, mint eddig, gomen, most csak kerestem egy képet a…..
Tegnap apával egy tanyára mentünk elvinni nekik a ládákat. Nem ismertem még őket. De kellemesen csalódtam :) A család nagyon kedves ^^ Edit mondta a kisfiának, hogy mutassa meg nekem a lovakat, mert szerettem volna megnézni őket. Addig Dorel, Edit férje, és apu elmentek megnézni…..
Jajj de rég írtam már megint. xD Néha elfelejtem ^^ Igazából nem mintha sok időm és kedvem is lett volna xD Szóval...Mint említettem, Gabi és Szilvi 12.-én jöttek haza. Múlthét pénteken. Szóval mi mentünk értük a reptérre. Apa, én, tesóm, és mama. A gépük 6-kor landolt…..
Nyahúúú, végre végre megérkezett az új várvavárt csomag! 1 hónap telt el az első rendelés óta, és megérkezett a második. Fél órája ment el a postás. Még jó, hogy észrevettem, hogy jött, mert majdnem nem xD Szóval ugyanaz volt, mint amikor a Yamapi CD-met bontottam ki. :)…..
WÁÁÁÁÁ!!!! XDDDD Hogy mért csak most nézem meg azt nem tudom!! XD Pedig már vagy egy hónapja a gépen van, de inkább több. x'''D Ja, tegnap vihar volt. Neki állok nézni, és a net is elment. -.- De nem unatkoztam legalább, mert néztem a HYD-t.…..
 Yahooooo~~~!! xD Végre visszatértem. ^^ Előre szólok, hogy bazi hosszú beszámolót fogok írni! xD Tehhát, múlthéten szerdán mentem fel Pestre Satóékhoz, Con alkalmából. Meghát azért szerdán, hogy legyen időnk másra is. Na és akkor leírom mi volt az a…..
Nem csalódtam magunkban xD Satoval megint annyit röhögtünk késő estig mint állat. xD Ez ma is így lesz érzem. xD Na szóval tegnap kezdődött a Yamapi korszakom. *-* Sato volt olyan kedves és elhalmozott sok sok Yamapi koncertfelvétellel xD Hát annyira hatásosak voltak, hogy ezt nem…..
 Yaaaaaay!! X3 Ma van a szülinapom :D Hát igen a 19.-dik ^^ Vén vagyok már x'D 19-én 19 igen X33Egész jó nap volt!!! X3 Kicsit rosszul indult, mert úgy keltem h folyt az orrom, kicsit megfáztam xD De később elmúlt. Ja várjunk csak! xD Én 18-án megvártam, hogy éjfél legyen,…..
Upsz, de rég írtam xD Na gyorsan bepótoljuk, csak a suli miatt nem volt sok időm, és fáradt voltam írni .___. De yeaahh, csütörtökön húzunk haza végre és vége a sulinak! xD Szal onnastól jobban ráérek, de ne vigyük túlzásba, mert 18-án és 19-én vizsgák! .___.'Nya mik…..
~♥海のブログ♥~ A teszt! xD 2009.05.01 17:42:00
Hát ezt muszály megemlítenem! xD Ezt a tesztet Haniko blogján láttam és gondoltam megcsinálom én is! xDHát ekkora poént komolyan! xDDDD a pofám leszakadt :PNa szóval a tesztben JE-s srácok vannak, hogy ki lesz a férjed, meg ki szerelmes beléd, meg ki utál meg ilyenek XD Na vágjunk…..
Tudom azt mondtam, hogy már nem írok, csak a jövőhéten mikor készülődök Satóékhoz, de ezt muszály, mert elfelejtem! xD Így is már csak halványan van meg! T_____T Na szal: Megint Yamapival álmodtam!!!! *_____* De modnom, ilyen nincs, mindig csak vele álmodok, Toma meg sehol! xD Ez a…..
Tudom tudom azt mondtam nem írok XDNa de ezt nem lehet kihagyni!!! Ma egy fél órával ezelőtt megérkezett végre a yesasia-s rendelésünk!!!! Minna kiteru~??? Lerohantam a lépcsőn, és átvettem, végre hozta a postás xD Azonnal neki estem a doboznak XD Basszus pár percig szenvedtem…..
Na szal, vasárnap még írni akartam a nyári melómról, de már nem volt se erőm, se időm. ^^ Beszélgettünk apuval, és mondtam neki, hogy nagyon kellene nyári meló, mert spórolni akarok, egy fontos dologra. El is mondtam neki. És nagyon kellemesen csalódtam. Azt hittem kiröhög, és…..
Boys Love 2008.04.21 10:13:00
Hát ezt is megnéztem végre. (Hogy én mit össze nem kerestem a neten, hogy felirat is legyen hozzá!) Még mielőtt belevágnék az írásba, szeretném leszögezni, hogy a filmben 2 férfi szerelméről van szó, úgyhogy, aki az ilyesmitől undorodik, az gyorsan lépjen is innen tovább! A…..
itt angi,na en is irok marsziasztok :) el sem tudtam kepzelni h ennyire gyonyoru japan... pedig en aztan gondoltam..de ennyire.magasan lakunk, a kilencedik emeleten, es mikor eloszor kimentunk az erkelyre elallt a lelegzetunkugyebar itt forro a levego, de itt fenn fujt a huvos szel..egesz…..
Hol is kezdjem? Pénteken megnéztem a Maou-t... Hát az az igazság, hírtelen nem találok szavakat... 3 napja fejeztem be.. Ha nagyon friss élménnyel írtam volna, akkor sűrűbben bőgöm el magamat, de így találn rendben lesz... ^^ Szóval... A Maou egyik főszereplője az én Tomám…..
Kezdeném azzal, hogy végre befejeztem a Gokusen első évadját! Az első részeket már elég rég láttam, majdnem 1 hónapja, és még csak most fejeztem be x''DVártam volna a magyar feliratos részeket, de nem jöttek, így letöltöttem torrentről őket 6-tól. Hát mint mondjak, ez is egy…..
Sulim ezen a szép péntek délelőtt sincs... Még mindig, ahogy lentebb említettem... Jó de ez kit érdekel?! A lényeg: Hogy pénteken reggel, vagyis ma arra ébredtem fel, hogy YAMAPIVAL ÁLMODTAM!!! Szüzanyám!!! x3333 *______* De akkor azzal kezdeném, hogy hétfő este meg…..