Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Newscat

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ma már a legtöbb helyen követelmény legalább egy nyelv társalgási szintű ismerete, sokaknak azonban meggyűlik vele a baja. Nos, számukra van egy jó hírem: terjedőben van a netnyelv, ami rövid idő alatt és rendkívül könnyen elsajátítható. A nyelvújítás újabb…..
Breaking News I feel good 2009.12.14 20:59:00
Határozottan állíthatom, hogy a tegnapi nap óta megtanultam értékelni a 5 °C feletti hőmérsékletet. Az már kifejezetten melegnek számít. Bécsben hideg volt. Nagyon hideg. Bevetettük a szokásos fegyvereket: forrócsoki, forralt bor, puncs, McDonald's, de mindegyik csak rövid…..
Breaking News Project 2009.12.07 20:56:00
 Hogy fordítanád le ezt a mondatot angolra?"Köralaprajzú, enyhén karcsúsodó, háromszintes kőfalazatú épület, forgatható, zsindelyes, kúpos tetővel fedve, szegmens-íves kis ablakokkal"I love my English project. :D..
Breaking News Cinema feeling 2009.12.06 14:32:00
 "- Nem akarod megnézni velünk az Újholdat?" - kérdeztem barátnőmtől.A következő másodpercben szinte láttam kirajzolódni az arcán a dombtetőt, amin ülve bámuljuk az eget."-Mármint a filmet."---------------------"-Miről szól a 2012?- A…..
Newscat 2009.12.07 20:50:09
Mai rohanó és kegyetlen világunkban már a hörcsögök sincsenek biztonságban. Nyár végén még teljesen nyugodtan utaztam át hörcsögömmel a fél országon, de ezek után azt hiszem, ha az állatka útra kel, minimum egy testőr jár neki:"Nyomozást rendelt el a rendőrség egy 32…..
Nehéz lenne olyan fiatalt találni, aki ha megkérdezik, mi szeretne lenni, azt feleli:" Egy multinacionális vállalatnál szeretnék pénztáros lenni."Sokan kényszerülnek ilyen pozíciót betölteni, de legtöbben csak kényszermegoldásnak, nyári munkának vagy átmeneti…..
Van világnapja a víznek. Van az időseknek. Van az állatoknak. Van a zenének. A magyar tömegközlekedésnek miért nincs?Azt tanácsolom mindazoknak, akik igénybe veszik akár a Volán társaságok, akár a MÁV szolgáltatásait, készüljenek fel több napi hidegélelemmel, és a szükséges…..
 2 nap alatt olyan mértékben visszaesett a hőmérséklet, hogy még a legbátrabbak is télikabátra cserélték a vasárnapi miniszoknyát. Az emberben ilyenkor persze benne van az a fajta rossz érzés, hogy azért mégiscsak, ősz,vagy valami, nem akar rögtön tollkabátba ugrani a…..
Alapvetően az irodalommal, mint tantárggyal egész jóban vagyok, és azt mondhatom, kevés olyan költő vagy író van, akinek sikerül kivívni az unszimpátiámat. Ebbe a kategóriába tartozik Ady, akinek egoizmusától a falnak tudnék menni. Azt hittem, nem lesz még egy olyan ember, aki…..
Nincs mozdony, rossz a kocsi, nincs áram, nem jó a légkondi, nincs mozdonyvezető. Valami hiba mindig van, így a vonat átlagosan 30-50 perceket szokott késni. Olvasónk már átszokott a buszra: Kedves MÁV-figyelő!   Június eleje óta minden pénteken próbálok hazajutni a Balatonra.…..