Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yuki Montana

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2011 első sztármustrája következik. Érdemes végignézni és elmondani a véleményeteket, mert nem minden nap adatik lehetőség lepontozni Johnny Deppet, Kanye Westet, Robert Pattinsont, Zac Efront vagy akár Keanu Reevest. Döntsük el, ki volt a legjobban öltözött híresség…..
Amikor Anna írt Kész horror címen a kipreparált állatokból készült kiegészítőkről, azt hittem, ez csak egy őrült művész agymenése, amit senki sem fog hordani. Nyilvánvalóan tévedtem, sőt: egy Stacy Haiduk nevű nő az Emmy Awards díjátadón egy élethű macskatáskával jelent…..
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ásítás (ha angol lennék, akkor it yyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwnnnnnnnnn állna) - ez volt életem legunalmasabb perce. Victoria Beckham a 2009-es őszi női ruhakollekciójához készített filmje egyszerűen álmosító. Ebéd után nem ajánlom mivel…..
OurFashion Kész horror! 2009.08.25 14:02:56
Ritkán marad tátva a szám, ha divatról van szó. Mert lehet egy ruha lehet szép, finom, jó szabású vagy színű, rosszabb esetben pedig egyszerűen csak ízléstelen. Viszont mikor ennyire extrém dolgokkal találkozom, elsőre tényleg nem kapok levegőt. Mert ezek szerint nem csak a…..
OurFashion Naomi az állatidomár 2009.08.14 00:26:00
Naomi Campbell, a párductestű modell most egyenlő felekkel dolgozhatott, de azt hiszem, ezt a menetet most az állatok nyerték meg. Kiütéssel sajnos. A hölgy nem más mind egy hatalmas nagy műnevetés megfelelő távolságból, egészen szokatlan mozdulatokkal és ruhákkal fűszerezve. Nem…..
Álcák és Autobotok a férfiak ingein? Igeeeeen!20 dollárért bárki hozzájuthat ehhez az alfahím attribútumhoz, amivel lenyűgözheti lányok tucatjait - vagy legalábbis engem.Forrás: LikeCool..
A Louis Vuitton és Kanye West gyömülcsöző kapcsolatát elnézve Frida Giannini felkérte Mark Ronsont, hogy tervezzen egy limitált szériás edzőcipő kollekciót a Guccinak. A Gucci Ronson névre hallgató kollekció el is készült és 500 és 600 $ közötti árra lehet majd számítani. A…..
A körkérdésünk, melyben felvetettük, hogy vajon mi a legvisszataszítóbb ruhadarab a férfiakon, óriási vihart kavart a kommentezőink körében. Többen követelték, hogy ennek a párját, a lányok fura öltözködési szokásainak a kivesézését is csináljuk meg. Most tehát itt a…..
OurFashion Ikonikus Enikő 2009.08.11 09:48:00
Íme, itt a napi Mihalik Enikő adagunk: Mario Sorrenti fotózta kedvenc modellünket a Vogue Italia egyik augusztusi divatanyagához. Az Iconic Items fantázianevű fotósorozat sötét, őszies hangulatú képekkel, gyönyörűen szabott ruhákkal és csodás cipőkkel csábít.Hiperszexi fotók,…..
A blogomat elsösorban A Szubjektív magazinra keresztelt blog hatására hoztam létre. Elégg gyakran olvagatom és hát érdekes irományok vannak benne ami már már felháborítanak hogy mikre nem képesek egyes emberek esetleg többek nem tudom,hogy hirnévhez jussanak és közben semmit…..