Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polexia Aphrodesia

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Poci egyszer már szerepelt a blogon, akkor épp a havat túrta (http://cukisag.blog.hu/2011/02/02/poci_a_hoturo), és még nem is tudta, hogy nem sokkal később anyai örömök elé fog nézni. Múlt héten születtek meg a kis drágák, négy fiú és két lány. Egy hét alatt…..
Polexia Aphrodesia 2011.07.18 19:58:27
@mahóca: Nem, sajnos császározni kellett, mert 12 órás vajúdás után már az életük volt a tét, pedig mindenki azt mondta, hogy labradoroknál szinte mindig összejön a természetes szülés.
"Sziasztok!Az eddigi macskáim nem igazán szerették egymást, de Nünü és Picu rajongtak egymásért.Szinte mindig együtt aludtak, és nem is akármilyen pózokban. A különböző pózok megteremtője a fekete cicám, Picu volt, ő volt a vagányabbik macska. Nünü eleinte nagyon…..
Polexia Aphrodesia 2011.02.17 16:31:12
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..
Polexia Aphrodesia 2010.12.08 18:09:43
Két napon belül volt egy tipikus, hol együnk és egy tipikus, hol ne együnk élményem. Kezdem az utóbbival: épp egy videót forgattunk, összesen húsz percünk volt ebédelni, és nem nagyon volt más lehetőség a közelünkben, csak egy McDonald's. Leírtam már párszor, hogy alapvetően…..
Szerdán és csütörtökön Korommentes konferencia volt a fővárosban, ahol több európai vezető is nyilatkozott a dugódíj fontosságáról. Érveltek amellett, hogy miért kell csökkenteni a belváros forgalmát, hogy egészségügyi és városrendezési szempontból miért van ennek…..