Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konaking

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaliforniában szárazság tombol, de még milyen: 6 előtte-utána képpel egyszerűbb lesz elképzelni. Most lehet olcsón renoválni a hidakat, elvinni a fennakadt hullákat, begyűjteni a mederfenékről a fegyvereket... Az iróniát félretéve viszont, nekünk magyaroknak, a jövőbe tekintve…..
konaking 2014.08.28 22:14:09
Életemben nem sok kutya kiállításon vettem részt,ha igen,akkor első sorban mint látogató.Kiállítóként csak lelkes kezdőként Jászkiséri Kócos Gyopár szukánkkal fiatal osztályban (Udvardiné Lukács Ilonának köszönhetően egy Debreceni Éjszakai CAC-on HPJ címet szereztünk…..
Ebenci Klopédia Mudi (FCI: 238) 2009.07.01 19:01:00
Végül, de nem utolsó sorban Magyarország legritkább (elismert) kutyafajtájáról lesz szó, a Mudiról. Sokmindenben különbözik a többi magyar juhász- és hajtókutyáktól, mind történetében, mint megjelenésében. Egészen különleges kis jószág ez a Mudi, kár hogy olyan csekély…..
A mostanában kicsit túlhajszolt Nagy Ferót mindenki ismeri. Ha leülünk vele egy kávézóban, lépten-nyomon odaszól valaki, hogy „szevasz Feró Bácsi”, ő pedig rendületlenül köszön vissza, élvezi, szinte aktívabb, mint egy mai fiatal zenész. Ha vele készítünk…..
Pengyomhegyi Naturegallery 27 2011.05.07 13:29:00
Rudi Petitjean and the Upupa epops.The most beautiful Hoopoe picture series.No comment.I thank you very-very much!            ..
konaking 2011.06.05 20:05:51
Hűséges "új gazdinktól" Szilviától (és Tamástól) már-már megszokott módon friss,ezúttal 1 éves szülinapi képeket kaptunk, családi körből -kutyatársakkal, gazdikkal való játszás közben elkapott pillanatokkal!Ezek a csöppségek, ma már egy éves kis serdülők.…..
Ezúttal Litvániából kaptam képeket az alom legkerekebb fejű,legméretesebb testfelépítésű,legszélesebb mancsú egyedéről,a mi kis Aranymálinkónkról.Ahogy az látszik,kényeztetésben,törődésben ezúttal sincs hiány!Baliházi Pengyomhegyi Aranymálinkó,mint egy király!Sok-sok…..
Pengyomhegyi Elevenek 2010.05.26 05:51:00
Néhány játszós képet tettem már fel,de egyszerűen nem lehet betelni velük,most is ilyenek jönnek.A kicsik az egész kertet belakják már és lassan az utcára mennének...Az alom a 3 és 4 hetes kori pasztás és 6 hetes kori tablettás féregtelenítés után az első kombinált oltást…..
Pengyomhegyi Ismét játszós 2010.05.27 23:58:00
Bármilyen hihetetlen,de lassan azon gondolkodom,mi lesz,ha kiürül a hátsó udvar?Mi lesz,ha az alommal töltött idő után hiába nézek ki még naplementekor az ebédlőből?Sem egy elnyúlt fehérség,sem egy hátul bóklászó felfedező,sem egy vakkantás...szokatlan lesz.Most azonban még…..