Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hmmmmmmmmm

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tudomány fejlődésével egyre hihetetlenebb hírekre kell felkészülnünk. Az emberek klónozása ugyan még várat magára, a kutyáké azonban már valóság. Akinek van elég pénze, most már legyártathat egy (vagy akár több) másolatot kedvencéből valamelyik erre szakosodott céggel.…..
I. küldte nekünk az alábbi kis történetet, akit felesége csalt meg több ízben, de nem tudja megmagyarázni tettét.10 éve élünk együtt feleségemmel jó anyagi körülmények között, és van egy gyönyörű 6 éves kisfiunk, aki mindkettőnkhöz egyformán ragaszkodik. A házasságunk…..
Hmmmmmmmmm 2009.06.06 00:24:50
@Igazság Atyja: Sokmindenben egyet értünk. És igen gáz. De az apróság nem tehet róla. 6 év alatt nagyon meg lehet szeretni. Egyik pillanatban még az apád vagyok, aztán nem? Lehet, hogy ezt a női öszötn mondattja velem, de 6 év után mindegy kinek a gyereke,felnevelem. Az már más, hogy akarok-e egy saját gyereket is. És kitől... A szerelmemtől kapott plüss macit sem dobom ki, csak azért mert szakítunk ;)

A büszkeség fontos, én is hiú és makacs is vagyok. De egy valami fontosabb. A szeretet. Legyen az kutya, gyerek, vagy pasi;)