Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rockerboy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 28-án Huntington Beach-i otthonában holtan találták az Avenged Sevenfold dobosát  James Owen Sullivan-t. A zenekar hivatalos közleményben is tudatta a szomorú hírt a rajongókkal. James Owen Sullivan 28 éves volt...
Rockerboy 2009.12.29 13:16:31
@szürke_tag: KUSSOLJ MÁR TE VÉN BUZI!!! NEM VÁGOD HOGY MI METÁLT HALLGATUNK???? MI CSÍPTÜK EZT A FAZONT ÚGYHOGY HÚZZ VISSZA A SZEKTÁDBA FEKETEKAKAST ÁLDOZNI! HA NEM SZERETED KUSSOLJ! EZ VONATKLOZIK AZ ÖSSZES TÖBBI FASZRA IS! HA LÁTEZNE A KURVA ISTENED AZ EMBEREK NEM HALNÉNAK MEG ILYEN FIATALON " TERMÉSZETES ÚTON".
Szűk hónap múlva jelenik meg a Rammstein Liebe Ist Für Alle Da című új albuma, amiről az első kislemez már pörög is itt-ott, már ahol hajlandóak lejátszani. A címe az, hogy Pussy, és igen, arról szól, amire most mindenki gondol. Alább meg is lehet nézni, szigorúan csak 18 éven…..
Rockerboy 2009.09.17 17:24:04
"Először azt hittem, vicc" - írta Orcla a pecalistára, pedig nem, ott főzik a csizmás bajai fószerek az egyik fajtát a pénztárak mögött, a szegedi atyafiak meg a hűtőpult táján passzírozzák a tiszai alaplevet. A Homár ipari kémei szerint a hipermarketlánc fogja pacra…..
Rockerboy 2009.08.18 12:11:44
@Bukowszky: te is csak ezt tudod??? zsidózni mindenki tud. egyébként külföldön a tesco márkás cuccok igen is jó minőségű cuccok, csak ebben az országban szarnak mindenre. Megveszi? megveszi, akkor gyártsunk szarból sajtot! ez megy itt. a zsidó vezérnek ehhez semmi köze szerintem
  Itt a címmel ismét kísérletet teszünk a Velvet olvasótáborának meghódítására, hiába a market-share, az market-share.:-)Valójában poszt témája a héten zajlott (zajlik) a Tiszavirágzás nevű természeti csoda (legyen jelenség, az mégiscsak prózaibb), ami egy…..
Rockerboy 2009.06.19 10:52:20
A cikk közepén található képet nézegetve lehetett volna a bejegyzés címe: "Mi látható a képen?" is. Ám sajnos a képen látható dolog nem képzi vicc tárgyát, ezért ma nem játszunk. Aki még nem találta volna ki, mit ábrázol a fotó, annak elárulom: A József Attila…..